Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Kraken

Kraken rum

Az ősi mítoszok szerint a krakenek a tenger végtelen mélységeiben szunnyadnak, és csak egy egész hajó legénységének bekebelezésével csillapíthatják szörnyű éhségüket. Nem csoda, hogy a tengerészek folyamatosan rettegtek a hatalmas fenevadtól: a matrózok félelme egy hátborzongató történetből merített erőt.

A legenda szerint egy kereskedelmi hajó fűszeres rumot szállított a viharos, háborgó tengeren, amikor gigászi kraken bukkant fel a habokból. A rémisztő bestia csápjai félelmetes gyorsasággal tapogatóztak a fedélzet felé, és villámgyorsan magukkal rántották a bárkát a tenger sötét gyomrába. Egyetlen hordó kivételével az összes rum megsemmisült, a túlélő hordó páratlanul sötét színe miatt innentől a Kraken Black Spiced Rum néven ismert.

A rum legfenségesebb zamatáról a Karibi-térségből származó -főként trinidadi- tételek gondoskodnak. A 13 féle fűszer még izgalmasabbá teszi ezt a rejtélyes italt, az összetevők pontos listáját azonban a mai napig titok (ezt sokak szerint maga a kraken őrzi). A rum címkéjén is láthatjuk a sokat emlegetett tengeri rettenetet, ám néhány korty finom rum után már nem fogunk annyira rettegni azoktól a csápoktól!

Rendezés:
Cikkszám: R1047
Rendelhető
10.290 Ft
Cikkszám: R4168
Rendelhető
13.090 Ft
Cikkszám: R3013
Jelenleg nem rendelhető!
1.900 Ft
Cikkszám: R5157
Jelenleg nem rendelhető!
18.390 Ft