KiNoBi Kyoto Dry Gold Leaf Gin [0,7L|45,7%]
Ár:
42.390 Ft
(33.378 Ft + ÁFA)
Ital fajta: | Gin |
Kiszerelés: | 0.7 liter |
Alkoholtartalom: | 45.7 % |
Kiszerelés fajtája: | Palack |
Díszdoboz: | Papír díszdoboz |
Termék árukódja: | R4881 |
A termékért járó hűségpont: | 212 |
Gyártó: | KiNoBi |
Állapot: | Jelenleg nem rendelhető! |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Egységár: | 60.557,14 Ft/liter |
|
TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
A KiNoBi Kyoto Dry Gold Leaf Gin egy játékos aromákkal ízesített japán gin. Címkéjén megjelenik az arany levelet csőrében tartó aranymadár, amely kiválóan szimbolizálja, milyen különleges szerepet tölt be Japán lakóinak életében az arany levél szimbóluma. A szemet gyönyörködtető címkét egy kiváló Japán művész, Kira Karacho készítette. Az aranylevél nemes hagyománya a Felkelő Nap Országának kultúrtörténetéhez tartozik. A legfontosabb eseményeken, például az esküvőkön és újév alkalmából adják egymásnak ajándékba, de ugyanezzel a tündökletes tárggyal lepik meg egymást a hatalmas fesztiválokon is.
A KiNoBi japánul „az évszakok szépségét” jelenti. A csodás japán hagyományoktól inspirált lepárló Kiotóban működik, itt desztillálják és palackozzák a grandiózus KiNoBi gint. A nagyszerű párlat stílusában egy jellegzetes dry gin, amelyben a japán aromák klasszikus ízei is megjelennek. A KiNoBi az első japán gin, amit Kiotóban gyártottak.
A gin kétségtelenül az egyik legdivatosabb italfajta napjainkban. A japánban található kiotói szeszfőzdében gyártott Ki No Bi az első gin a városban. A gin örökölte is a sziget hagyományait, az alappárlat rizsből készül, de emellett helyi növények és fűszerek alkotják, mint a sárga yuzu, a japán ciprus, a zöld tea, a bambusz és a japán borsó. Mindemellett a klasszikus borókajegyzettel is rendelkezik, amely remekül harmonizál a japán összetevőkkel. Jellegzetes gin változat, amely azonban épp annyit megtartott az európai gin hagyományaiból is, hogy remek választás legyen egy (majdnem) klasszikus gin-tonic keveréséhez is.
A KiNoBi japánul „az évszakok szépségét” jelenti. A csodás japán hagyományoktól inspirált lepárló Kiotóban működik, itt desztillálják és palackozzák a grandiózus KiNoBi gint. A nagyszerű párlat stílusában egy jellegzetes dry gin, amelyben a japán aromák klasszikus ízei is megjelennek. A KiNoBi az első japán gin, amit Kiotóban gyártottak.
A gin kétségtelenül az egyik legdivatosabb italfajta napjainkban. A japánban található kiotói szeszfőzdében gyártott Ki No Bi az első gin a városban. A gin örökölte is a sziget hagyományait, az alappárlat rizsből készül, de emellett helyi növények és fűszerek alkotják, mint a sárga yuzu, a japán ciprus, a zöld tea, a bambusz és a japán borsó. Mindemellett a klasszikus borókajegyzettel is rendelkezik, amely remekül harmonizál a japán összetevőkkel. Jellegzetes gin változat, amely azonban épp annyit megtartott az európai gin hagyományaiból is, hogy remek választás legyen egy (majdnem) klasszikus gin-tonic keveréséhez is.
Származási hely: | Japán |
Lepárló/ Gyártó: | Kyoto Distillery |
Palackozó: | Kyoto Distillery |
Alapanyag: | Rizspárlat |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | Elsősorban szobahőmérsékleten ajánljuk a fogyasztását, de jégre töltve is kiváló élményt nyújt. |
Illat: | Illata feltárja a japán mezők virágos, pajkosan citrusos fuvallatait. Kimagasló a citrusos illatok közül a Yuzu, és a virágos jegyek hatása. |
Íz és lecsengés: | Ízében hihetettlenül lágy és kellemesen földes ízek bukkannak fel elsőre. Ezeket a Yuzu, grapefruit és boróka követi. Íze lágy, könnyed és száraz. Az élénk citrusos ízek után gyengéden virágos hullámok csalogatnak minket, majd a ginkülönlegesség balzsamos gyógynövényes zamathullámai árasztják el a szánkat. A kiváló japán ital lecsengése hosszú, meglepően édeskés és pikáns.Olyan magasra ível a letisztult ízek útján, mint a címkén látható japán aranymadár! |
Szín: | Kristálytiszta (Arany lemezekkel) |
Ezekhez ajánljuk: | Elsősorban önmagában ajánljuk a fogyasztását, de kiváló alapanyaga lehet kevert italoknak is. |
Weboldal: | kyotodistillery.jp |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!