Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Országos kiszállítás

Cégünk Magyarország egész területén vállalja a megrendelt termékek házhoz szállítását. A küldemények vidéki kézbesítése az SPRINTER Futárszolgálat segítségével történik. A termékek szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza, de a terméklapon feltüntetett szállítási idő az elsődleges. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben, (illetve honlapunkon) található telefonszámon.
 
Személyes átvételre a   1095 Budapest, Soroksári út 20/A illetve 1055 Budapest Balassi Bálint utca 25. alatti mintaboltjainkban a mindenkori nyitvatartási időben van mód . A személyes átvétel minden esetben  INGYENES... sőt  személyes átvétel esetén a 15.000 Ft meghaladó rendelésekből 500 Ft azonnali kedvezményt biztosítunk (webshopban leadott megrendelés esetén)! 
Partnerünk a Sprinter Futárszolgálat
Telefonszámuk: +36-1-347-3000
 
Kiszállítási idő:

A kiszállítást megbízott futárszolgálatunk munkanapokon (Hétfőtől-Péntekig) 8:00-19:00 között végzi. Az első sikertelen kézbesítést követően a futár értesítést hagy és ismételten megpróbálja a kézbesítést az első kézbesítési napot követő 1-3 munkanapon belül. Az ismételt kézbesítésről telefonon egyeztetés lehetséges a futárszolgálat elérhetőségeinek egyikén.
 
A feladást követően e-mailben értesítjük Önt a feladás tényéről. Ezt követően a futárszolgálat e-mailben, valamint SMS-ben is értesíti a várható kézbesítés idejéről.
Nem kell egész nap a futárt várni, hisz a futárszolgálat a szállítás napján megküldi, mely 3 órás intervallumban várható a futár érkezése.
Amennyiben a kapott időpont nem lenne megfelelő, úgy a futárszolgálattal tud egyeztetni új időintervallumot.
A szállítás során a futároknak meg van hagyva, hogy a szállítás előtt telefonon is értesítsék az ügyefeleket.

A kiszállítási idő a vásárolt termékek függvényében változhat (termékadatlapon megtekinthető az adott termék várható szállítási ideje). Kérjük sürgős rendelés esetén ezt vegye figyelembe, illetve előzetesen érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.
Banki átutalással történő fizetés esetén a kiszállítási idő az átutalás megérkezésétől számítandó.
 
Fizetési mód: küldemény, termék átvételekor készpénzben; banki előreutalással, bankkártyás fizetési lehetőség.
 
A feltüntetett szállítási díjak az ÁFA-t már tartalmazzák (Bruttó díjak).

ORSZÁGOS kiszállítás (SPRINTER futárszolgálattal):

27 500 Ft értéktől a kiszállítás INGYENES,

20 000 Ft és 27 499 Ft között a kiszállítás díja 990 Ft,

10 000 Ft és 19 999 Ft között a kiszállítás díja 1.390 Ft,

9 999 Ft-ig a kiszállítás díja 1.690 Ft.

 
EXTRA szolgáltatások:

Sürgősen lenne szüksége megrendelésére? Vegye át rendelését Mintaboltunkban:

Amennyiben kicsit megcsúszott a tervezéssel és már csak az utolsó pillanatban jutott eszébe, hogy az italokról gondoskodjon mi ebben is megpróbálunk segíteni. Amennyiben rendelésére még a megrendelés napján szüksége lenne, úgy lehetősége van megrendelését 9. kerületi mintaboltunkban átvenni. Szeretnénk azonban felhívni figyelmét, hogy széles termékskálánk miatt nem minden rendelést tudunk aznap követlenül a mintaboltból kiszolgálni. Kérem amennyiben rendelése sürgős és szeretné azt mintaboltunkban átvenni, akkor az átvétel előtt minden esetben kersse fel ügyfélszolgálatunkat (+36-30-523-5881), ahol kollégáink felvilágosítást tudnak adni a rendelés rendelkezéasre állásáról, illetve esetleges hiány esetén tudnak segíteni a választásban. (Mintaboltunk címe: 1095 Budapest Soroksári út 20/A)

Express kiszállítás Budapest és közvetlen agglomerációjában

Az Express házhoz szállítási szolgáltatásunk kereskedésünk legújabb szolgáltatása, mely során az online leadott rendeléseket a megrendeléstől számított 5 órán belül a megrendelő címére eljuttatjuk. A megrendelés leadásának határideje munkanapokon, munkaidőben 15:00 óra ezt követően már csak a következő napon 14:00-ig tudjuk vállalni a kiszállítást. Az Express házhoz szállítás szolgáltatás csak meghatározott településeken vehető igénybe, melyek az alábbiak:

Budapest Fót Pomáz
Budakalász Gyál Remeteszőlős
Budakeszi Kerepes Solymár
Budaörs Kistarcsa Szigetszentmiklós
Csömör Maglód Törökbálint
Diósd Nagykovácsi Üröm
Dunaharaszti Nagytarcsa Vecsés
Dunakeszi Pécel  
Ecser Pilisborosjenő  

A szolgáltatás igénybe vételének feltétele minden esetben a telefonon történő egyeztetés. Tehát vállalkozásunk azonnali kiszállítást csak akkor vállal, ha arról előzetesen ügyfélszolgálatunkkal telefonon egyeztetett. Kérem express házhoz szállítás megrendelése előtt vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi telefonszámon +36-30-523-5881.

A szolgáltatást agglomerációs településeken az alábbi díjszabás mellett vehető igénybe:

3 kg vagy A3-as méretet meg nem haladó csomag esetén a kiszállítás díja 3.350 Ft,
3 kg-ot meghaladó, de 100 kg-ot el nem érő csomag esetén a kiszállítás díja 5.550 Ft,
100 kg-ot meghaladó csomag esetén a kiszállítás díja 7.750 Ft.

Express futár partnerünk a GEPÁRD Futárszolgálat
Telefonszámuk: +36-1-399-9970
Mobilszámuk: +36-20-399-9970