Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A jelen felület arra szolgál, hogy Ön eldönthesse, hozzá kíván-e járulni a weboldalon használt egyes süti-típusok alkalmazásához.

Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

ital rendelés

2024. 05. 14. 00:00:00
Az iDrinks a Tito's Handmade Vodkával összefogva egy nemes célt támogat egész évben. Tartsatok velünk blogunkban, hogy beavassunk Titeket is a részletekbe!
2024. 05. 07. 12:19:47
Folytatjuk művészi italaink bemutatását olyan világhírű zenészekkel mint Beethoven, Vivaldi vagy éppen olyan festőkkel, mint Dali vagy Goya.
2024. 05. 06. 10:23:20
A művészet mindig a képzelet határainak kitágításáról szól. A világ legnagyobb alkotói, mint Leonardo, Beethoven vagy Gustave Klimt nem éltek könnyű életét, számos kihívással kellett szembenézniük. És a természetük sem volt hétköznapi, mert bőven akadtak köztük szélsőségesen bohém, öntörvényű figurák! A nehézségek elviselésére és fantáziájuk felpezsdítésére gyakran néztek a pohár fenekére. Most olyan különleges, ízlésükhöz és személyiségükhöz mesterien passzoló italokat választottunk számukra, amikkel örömmel koccintana Mozart, Bach vagy Goya!
2024. 05. 04. 00:00:00

Minden whiskey elmesél egy történetet, és ez különösen igaz a bársonyosan kavargó, markáns Bourbonökre. A minőségre szomjazók közül rengetegen rendeltek már Bourbont egy színvonalas bárban, azonban kevesen tudnak mesélni erről a remekbeszabott párlatról.

Ideje véget vetni ennek az áldatlan állapotnak, és tüzetesebben megismerni Amerika autentikus italát pár izgalmas Bourbon ténnyel, amikkel lenyűgöztheti barátait és ismerőseit egy finom Bourbon kortyolgatása közben. Május 4 a Bourbon Napja. Igaz ugyan, hogy még sokat kell aludni addig, de legalább felkészülhetünk a Bourbon történetéből, hogy ezekkel az érdekes infókkal valósággal lenyűgözzük barátainkat!

A Bourbon teli van fergeteges ízekkel és szórakoztató történetekkel, akárcsak szülőotthona, Amerika.

2024. 04. 26. 11:44:08

Godzilla az elmúlt évek kiadós szunyálása után alaposan magához tért a filmvásznon. Az Üreges Föld mélységeiből előcammog King Kong, összecsap Godzillával –aztán a nagy csihi-puhi után rádöbbennek, hogy egyesíteni kell erejüket egy még náluk is veszedelmesebb fenevaddal szemben.

Napjainkban Godzilla már-már olyan zúzást visz véghez a nagyvárosokban, mint hőskorában! Már a Godzilla King Kong ellen is egy emlékezetes csata volt a két gigászi méretekkel bíró szörny között, és megalapozta a terepet a pár éve a mozikba kerülő Skull Island számára. 2024-ben sorozat is készült a Godzilla óriási rémségekkel tarkított világában Monarch: Legacy of Monsters címmel.

Aztán több országban szintén az idén került a mozikba a tradicionális Japánban játszódó Godzilla -1, ami a maga brutális vadságában mutatta be a radioaktív szörnyeteg őrjöngését, egy ízig-vérig japán film nézőpontjából. Áprilisban debütált a moziban a Godzilla-Kong: új birodalom.

Ideje megkóstolnunk pár autentikus Godzilla koktélt, amelyek felidézik a szörnyeteg kalandjait!

2024. 04. 12. 13:50:35

Most kiderül, milyen izlandi gin lenne a valhallai villámisten, Thor kedvence, melyik Bourbont szemelné kis a démonokkal küzdő Constantine, és melyik lenne az a párlat, amit Amerika kapitány se dobna el magától, ahogyan azt a pajzsával teszi! Azt is megtudjuk, milyen rumra vetné ki hálóját a Pókember.

2024. 04. 11. 10:54:52

Szuperkatonák, űrbéli hódítók, más világok ármánykodó árnyékai…A világunk meghódítására törekvő gonoszoknak se szeri, se száma, ezért aztán nem csoda, hogy Supermannek, Hulknak. Rozsomáknak vagy Batmannek nincs ideje unatkozni! Összegyűjtöttük a képregényes világ legnagyobb fenegyerekeit Vasembertől kezdve a villámgyors Flashig, akik embert próbárló küzdelmekben védik az emberiséget a végső pusztulástól a filmekben és a képregényekben. Hősnek lenni a sok kihívás miatt gyakran idegösszeomlással kecsegtető élmény, így aztán időnként nekik is szükségük lehet egy kis lazulásra, egy gondűző prémium italra!

 

Nem akarunk igazságtalanok lenni, ezért a Marvel és a DC világából is kiszemeltünk pár szuperhőst, akiknek kijárna egy grandiózus ital a szupergonoszok ellen vívott csaták szüneteiben.

2024. 04. 08. 12:22:19
Ma összegyűjtöttük Nektek a legizgalmasabb kókusz ízesítésű italokat, amelyek elhozzák hazánkba is a karneváli trópusi hangulatot, tartsatok velünk!
2024. 03. 21. 11:19:26
Fedezzük fel a világ legszínesebb koktéljait, amelyek ízükkel is felejthetetlen élményt nyújtanak minden bulin! Adjunk új színeket a koktéloknak történelmi zamatú Bourbonnel, vibrálóan zöld japán dinnyelikőrrel, éterien tiszta lengyel vodkával és tequilával!
2024. 03. 21. 10:58:46

Az élénk árnyalatok érzelmeket ébresztenek az emberben. Az érzetek széles spektrumát gerjesztik a személyiségben, és pozitív hangulatba hozhatják az embert egy átlagos, szürkébb napon. Mert gondoljunk csak bele, milyen lelkesítő hatással van az ember kedélyállapotára egy színpompás koktél. Március 21-én tartják a színek világnapját, amit szemnek is kedves koktéllal ünnepelhetünk meg a legjobban!

A prémium italok világában a koktélok szemgyönyörködtető árnyalatai a legizgalmasabb szín- és ízrobbanások közé tartoznak, ami az ember poharába kerülhet. Fedezzük fel a színeikkel is kiugró látványt adó italokat a Színek Világnapján! Igyekeztünk kevésbé ismert koktélokat is választani az egyes színekhez, hogy minél izgalmasabb ízekkel ismerkedjünk meg ezen a jeles napon.