Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

ital házhozszállítás

2022. 09. 30. 07:53:24

Könnyed, édes ír whiskey, és szinte mindenkit levesz a lábáról. Ez a Writers Tears, az utóbbi évek legikonikusabb itala, amiről az élet vizének nagy kritikusai is elismerősen nyilatkoznak. A neves ital rendre díjakat nyer a szakmai megmérettetéseken, ráadásul közelebb hozza hozzánk az ír írók és költők gondolatait, visszatér az ősi ír whiskeykészítés hagyományához, a single pot still világához.

8 jó okunk van arra, miért érdemes megkóstolni a Writers Tears Whiskey-t!

2022. 07. 15. 15:02:02

Szilveszterkor mindig pezsgővel koccintunk, de milyen ginekkel lehetne emlékezetessé ­– mi több, felejthetetlenné –­ tenni egy munkahelyi bulit, születésnapot, vagy egyéb fontos összejövetelt? Összegyűjtöttünk 5 gint, amivel nem nyúlhatuk mellé, ha egy vendégmarasztaló itallal akarunk előrukkolni életünk emlékezetes napjain!

A G’Vine, a STIN, a Masahiro No 2 és a Brockmans gondoskodik arról, hogy mindenki elégedett mosollyal kortyolgassa ezeket a finomságokat!

2022. 05. 30. 11:27:00

Az ital házhozszállítás maga a kényelem és az egyszerűség. Ha már cipelt haza értékes nedűkkel töltött palackokat, üvegeket vagy rekeszeket, akkor tudja, hogy nincs annál nagyobb ajándék, mint amikor a ki-bepakolás és főleg hurcolkodás feladatát valaki átvállalja. Amikor a beszerzés nem teher, amit előbb-utóbb le kell tudni és meg kell szervezni, hanem örömteli feladat.

 

2022. 05. 12. 21:47:07

Előbb- utóbb minden hírességnek megfordul a fejében, hogy beindítsa a saját brandjét, hogy a filmek, a sportteljesítmények, a divatvilágbeli sikerek és a dallamos zenék után más területen is bizonyítsák rátermettségüket.

2022. 05. 05. 11:27:49

Miért akarta Willy Fog 80 nap alatt végigszáguldani a világot?

Mondhatnánk az is, hogy úri huncutságból. Verne Gyula leghíresebb regényéből egy magával ragadó rajzfilm született, így a magyar rajongók fejében nem Phileas Fogg, hanem sokkal inkább Willy Fogg ragadt meg a legjobban. A továbbiakban mi is ezen a néven fogunk hivatkozni a történetben cilinderben és sétapálcával felbukkanó makulátlan gentlemenre, aki a sztoriban egy oroszlánként jelenik meg (alátámasztva azt az elméletet, miszerint a jó öreg Willy a legyőzhetetlen brit birodalom ikonikus szimbóluma akart lenni, egy mindenre elszánt oroszlán).

2022. 04. 28. 10:27:35

Nagyjából ez a filozófiája a Tubi 60-at létrehozó testvéreknek, Hilal és Yanai Tubinak, akik a maximumra tekerték az élvezeti értéket ebben a citrusos, ánizsos és gyömbéres italban. A Tubi 60 nemcsak Amerikában, Svájcban és Németországban vált menő itallá, hanem hazánkban is egyre többen keresik ezt a frenetikus keleti italt. Kultuszához hozzátartozik, hogy a legnagyobb Tubi 60-fanok szerint egyáltalán nem okoz másnaposságot…A puding próbája az evés, a Tubié pedig az ivás, úgyhogy ezt a különlegességet mielőbb tesztelni kell!

2022. 04. 21. 00:00:00

Minden idők egyik legfinomabb csokija a Casali, amely most már egy fenséges likőrként is elérhető a prémium italboltokban.

A Casali gyökerei egészen 1792-be nyúlnak vissza, ezek az édes ízek már több mint 200 éve rajzolnak mosolyt az emberek arcára, örömöt adnak a mindennapoknak. Joseph Casali Triesztben alapította a céget. Casali a kezdetekről ismertté vált ragyogó életkedvéről, az előkelő vendégei pedig valóságos ódákat zengtek a Casali rumokról és puncsokról.

A Casali italait és likőrei rövidesen az Osztrák-Magyar-Monarchia egész területén megjelentek a boltok polcain, és rögzültek a köztudatban. Hamarosan a bécsi császári udvar is ráérzett a Casali termékekből sugárzó életörömre, és ők is nagy kedvvel vásárolták ezeket a termékeket.

2022. 04. 17. 09:07:23

A színes szárnyú pillangók a világ legérdekesebb élőlényei közé tartoznak. Különösen akkor nyújtanak szemet gyönyörködtető látványt, amikor hatalmas tömegben egyik területről a másikra vándorolnak, mert nem bírják a hideget, és inkább napsütéses, melegebb élőhelyet keresnek. A Malfy Gin atyját, Elwyn Gladstone-t annyira lenyűgözte a pillangók Mexikóba vándorlása, hogy egy zseniális italt, a Butterfly Cannonball Tequilát szentelt ennek az élménynek.

2021. 08. 26. 10:44:00

Az ital házhozszállítás olyan kényelmi lehetőség, amivel ugyan lehet nem élni, de nem érdemes. Hiszen nem kis könnyebbséget jelent, hogy a kosárba bezsúfolt rekeszeket és üvegeket nem saját kezűleg kell célba juttatni.

2021. 05. 28. 11:33:00

Ha szereti a kényelmet, a gördülékeny ügyintézést és a sikeres beruházást, akkor az ital házhozszállítás az a lehetőség, ami Önnek szól. Felesleges autóba ülnie vagy éppen tömegközlekedésen zötykölődnie, ha egyszer a bevásárlás másképpen is megoldható.