Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Hunter Laing Whisky

„Az egész életemet a whiskyiparban töltöttem, és nincs kedvem lassítani a tempón!” –mesélt a mindig óriási formában lévő Stewart Hunter Laing, a Hunter Laing vállalat alapítója és a whisky világának ikonikus alakja. Stewart 1964-ben kezdte karrierjét az élet vizének területén. Számos évig dolgozott a Hiram Walker hatalmas dumbartoni létesítményében, a Clyde folyó partján. Ekkoriban Stewart a cég értékesítési és adminisztrációs osztályán dolgozott. Apja, Fred 6 hónapra elküldte a kíváncsi fiatalembert az Islay-szigeten lévő Bruichladdich lepárlójába, hogy hősünk megtanulja a single malt whisky tradicionális desztillálási módszerét. Stewart a ma napig ezt a fél évet tartja élete legboldogabb időszakának!

Stewartot magával sodorta a whisky világa. Összesen több mint 50 évet töltött ezen a pompás területen, azonban egy szemernyit sem veszített energikus hozzáállásából és lelkesedéséből. Továbbra is minden reggel 8-kor felbukkan az irodájában, és az ujját a Hunter Laing whiskypezsgésének ütőerén tartja, történjék bármi a cégnél.  

Stewart Hunter Laingnak és a Hunter Laing vállalat szakértőinek olyan parádés párlatokat köszönhetünk, mint a Hunter Laing Scarabus Islay Single Malt Whisky, a Hunter Laing Highland Journey Whisky, vagy a Hunter Laing Islay Journey Whisky.

Rendezés:
Cikkszám: R4814
Rendelhető
16.990 Ft
Cikkszám: R4816
Rendelhető
15.490 Ft
Cikkszám: R5698
Rendelhető
15.490 Ft
Cikkszám: R4815
Rendelhető
15.490 Ft