TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
A Japánok nemzeti italának számító szakét sokan japán rizspálinkának gondolják, ez azonban tévedés, mert a szaké alapjául szolgáló gabonát nem lepárolják, hanem hordókban, speciális élesztővel erjesztik. A junmai szakék kizárólag rizst tartalmaznak, így ezek íze általában visszafogott és tiszta. Ilyen a Hokkan Junmai Ginjo Sake is, enyhe, visszafogott illatával és ízvilágával tökéletesen illeszkedik az előételekhez.
Származási hely:
i
|
Japán |
Lepárló/ Gyártó: | Hokkan Sake |
Palackozó: | Hokkan Sake |
Alapanyag: | Rizs |
Érlelés módja: | Fahordóban érlelt |
Hordó típusa: | Tölgyfa hordó |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | A sake fogyasztása hidegen és melegen is lehetséges, minden esetben kiváló élményt kínál. |
Illat: | Friss, tavaszi illatok, enyhe tölgyes fűszerek illatai. |
Íz és lecsengés: | Krémesen édes, gyümölcsös, ribizli, tea, bergamot. |
Szín: | Kristálytiszta |
Ezekhez ajánljuk: | Fogyasztását elsősorban önmagában ajánljuk, de kiváló alapanyag kevert italokhoz is. |
Weboldal: | www.hokkan-sake.com |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!