Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Hírességek és italaik.

Hírességek és italaik.
Arra már többször volt példa, hogy az italok világából való munkássága során valakiből „sztár” lett (Vegyük csak például Stephanie Macleod-ot, vagy Tom Jones-t (Nem az énekest!!)), de arra is sokan felfigyelnek amikor egy celebritás tulajdonában lévő italmárka jelenik meg a piacon, főleg mert azok piaci bevezetése sokszor a celebritás aktív bevonásával történik.
 
Persze sokszor direkt úgy írják a filmekhez a szerződéseket, hogy valamilyen módon megjelenhessen egy jelenetben az adott ital, vagy sporteseményeken a bárokban CSAK azt az italt lehessen kapni. Természetesen a megfelelő minőség hiányában az marketing összes nagyágyújával sem lehet az italt a piaccal megszerettetni, de kétségtelen, hogy sok márka esetében jól jön ez a nem is jelentéktelen hátszél. Az, hogy valójában az ital kiválósága, vagy az ismert emberekkel való összekapcsolás segíti előbbre jutni a fogyasztók szemében az italt  , az nem a mi dolgunk eldönteni, és éppen ezért nem is azt írjuk most meg…- de a véleményünk azért megvan! és arra bíztatunk mindenkit, hogy ismerje meg ezeket a párlatokat és alkossa meg saját véleményét a kiszemelt tételekről. Mostani bejegyzésünkben inkább egy rövid ismertetés, felsorolást szeretnénk megmutatni a mostanság oly népszerű külföldi film- és sportcsillag italmárkái közül:  
Aviation Gin - Ryan Reynolds
A színészóriás, Ryan Reynolds a tavalyi év eleji impulzus bevásárlásának eredményeképpen hatalmasat ugrott a kereslet erre a remek ginre, pedig a mélyen tisztelt House of Spirits Distillery 2006 óta gyártja. A siker mögött természetesen az sem alhanyagolható tény, hogy az elmúlt évek a ginek ugrásszerű előretöréséről szólnak. Reynolds az Aviation Gint megkóstolta, megszerette, és meg is vásárolta a termék jogainak nagyobbik részét pár hónap alatt és ezóta töretlen a márka előretörése.
 
Danny De Vito’s Premium Limoncello – Danny De Vito
Egy átmulatott éjszaka eredményeképpen jött létre a gondolat, hogy miért ne lehetne egy igazán jó, citrommal áztatott, édes, grappát csinálni - bár ugyan ki ne ismerne olyan embert akinek egy átmulatott éjszakák után jönnek a legjobb gondolatai - így nem árt, ha az ötletgazdát Danny De Vitonak hívják :) (A pletyka úgy tartja, hogy George Clooney-nak is köze volt ezen ital megszületéséhez.)
 
Ron De Jeremy Rum– Ron Jeremy
Sokan ismerik, de kevesen vallják be. Ron Jeremy a 80-es évektől, napjainkig játszott szerepet több felnőttfilm elkészítésénél. Nomen est omen alapon, mivel a „Ron” spanyol nyelven rumot jelent, kötelezően hasonlóba kellett belevágni Mr. Jeremy részéről, így született meg a Ron De Jeremy rumcsalád, melyben fűszeres és barna rumok mellett, már különleges gin is helyett kapott.
 
Crystal Head Vodka – Dan Aykroyd
Egy igazán egyedi és különleges palackban, egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező vodka. Az biztos, hogy vonzza a tekintetet és kóstolás után is maradandó élményként emlékszünk vissza rá, mert kellően könnyed alkoholossága és vaníliás lecsengése, szinte felejthetetlen. (Pszt, a pletyka szerint, maga Mr. Aykroyd koponyája adja az üvegformát (NEM IGAZ!!!))
 
Proper No. 12 Whiskey – Conor McGregor
Azért szerintem kevesen érték el azt a teljesítményt, hogy a kiadást követő 3 hónappal később megrendezett sporteseményen az egész készletet elfogyasszák a vásárlók. Itt vagy valami hatalmas allokációs hiba történt, vagy a gyártási mennyiség nem volt megfelelően kiszámolva a kereslettel. Mindenesetre az ír harcos ír whiskey-je továbbra is az egyik legkeresettebb új ital a piacon. Ugyan nálunk kicsit csúszott az ital bevezetése - az előbb említett "probléma" folytán - de 2019-ben már garantáltan a hazai piacon is kóstolhatjuk McGregor Úr ír whiskey-jét. (Mellesleg már várjuk mikor jelenik meg Khabib Nurmagomedov vodkája…)
 
Casamigos Tequila – George Clooney
Nehéz összeegyeztetni egy őszülő, fehér férfit a tequila gyártással, de amikor látjuk George Clooneyt mosolyogni a jimadorok között állva, és megkóstoljuk a terméket, akkor egy kicsit megnyugszik a szívünk. Clooney-ék a márka robbanásszerű növekedését kihasználva hamar találtak vevőt, így 2017-ben eladták a márkát a DIAGEO óriásvállalatnak olyan összegért, mely egy műholdról is jól látható, de természetesen az üzlet után a sármos színész továbbra is a Casamigos Tequila brand arca maradt.
 
Haig Club Single Grain Whisky – David Beckham
A kicsit parfümös palackra emlékeztető csomagolás, valójában egy érdekes single grain whisky-t tartalmaz, és nem is akárki az arca ennek az italnak, mint maga a Manchester United színeiben 394-szer pályára lépett David „Szépfiú” Beckham. Mint egy igazi apuka, szeretően és odafigyelve ápolgatja a márka megragadását a köztudatban. (mi, mindenesetre várjuk a Grainek feltámadását!)
 
Ugyan a felsorolásba még számos márka elfért volna, de úgy gondoltuk most ezeket emelnénk ki kínálatunkból. Próbálja ki a celebritások kedvenceit és alkosson saját véleményt ezekről a különleges párlatokról.