Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Hendricks Amazonia Gin [1L|43,4%]

Ár:
25.750 Ft (20.276 Ft + ÁFA)
Termék árukódja: R4951
A termékért járó hűségpont: 129
Gyártó: Hendrick's
Állapot: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 25.750,00 Ft/liter
Mennyiségi egység: 1 darabtól rendelhető

TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK

Mi jut az eszünkbe Amazóniáról? A sebesen hullámzó Amazonas mellett a végtelen esőerdők, de itt él a lomha, mégis aranyos tapír és a veszedelmes jaguár is, a kissé szürreális tatuval együtt. Olyan csodák rejtőznek itt, amiket élőben kellene látni. Persze nem utazhatunk egyik napról a másikra a festők vásznára kívánkozó egzotikus Amazóniába, de a Hendrick’s Amazónia Gin zamatai által bepillantást nyerhetünk a tiszta és ősi természet birodalomba! Lesley Gracie, a Hendrick’s lepárlómestere mindig új kalandokra -és ginekre- szomjazik! 2013-ban Amazónia civilizációtól távoli, édenkertet idéző dzsungeleiben járt, és az itt szerzett ezernyi élmény, illat és zamat inspirálta őt a Hendrick’s Amazónia Gin megalkotására. Az eredmény egy kifejezetten könnyed, trópusi szenvedélytől bizsergő bársonyos gin, amelyben a Hendrick’s jellegzetes, uborkás aromái is megnyilvánulnak (mert a stílus maga a gin!). A Hendrick’s Amazonia Ginben örömünnepet ülnek a friss és élénk trópusi dzsungel növényei, mindezt pedig a Hendrick’s zamatában jól megszokott uborka és rózsa királyi kombinációja húzza összhangra. A különleges kiadású gin a One Tree Planted szervezettel együttműködve jött létre, amely a Hendrick’s Amazonia minden egyes eladott palackja után egy újabb fát ültet az Amazonas vidékén.
Származási hely:information_mark Skócia
Lepárló/ Gyártó: Girvan Whisky Distillery
Palackozó: William Grant & Sons
Alapanyag: Gabona
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet:
Elsősorban szobahőmérsékleten, vagy jéggel hűtve ajánljuk a fogyasztását.
Illat:
Illatában testet ölt a Hendrick’s ginek semmilyen más párlathoz nem hasonlítható stílusa, a rózsa és az uborka összhangja, amely most az egzotikus trópusi gyümölcsök gyengéd hullámzásával bővül.
Íz és lecsengés:
Ízében ott pezseg a trópusi őserdő botanikai ezerarcúsága, és az őshonos gyümölcsflóra a rózsás-uborkás Hendrick’s gináramlatokban nyer kiteljesedést. Lecsengése olyan üde és tiszta, akárcsak az Amazonas melletti igéző esőerdők.
Szín: Kristálytiszta
Ezekhez ajánljuk:
Elsősorban önmagában fogyasztva ajánljuk, vagy kiváló koktélok alapanyagaként.
Weboldal: www.hendricksgin.com

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kóstolja meg ezeket is!