TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Fiatal kékfrankos területeinken, 5-10 éves tőkéken termeljük a Szekszárd kékfrankos alapanyagát. A kevésbbé koncentrált, üde gyümölcs jól tükrözi a szekszárdi termőhelyet és ideális alapot ad egy mindennapi bisztrobornak.
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Borvidék: | Szekszárdi borvidék |
Pincészet: | Heimann Pincészet |
Szőlőfajta: | Kékfrankos |
Szín: | Vörös |
Jelleg: | Száraz |
Évjárat: | 2022 |
Érlelés módja: | Fahordóban érlelt |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | 15-18°C |
Ezekhez ajánljuk: | Marhából, barna húsú szárnyasokból készülő ételekhez, félkemény sajtokhoz ajánljuk.
|
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!