Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A jelen felület arra szolgál, hogy Ön eldönthesse, hozzá kíván-e járulni a weboldalon használt egyes süti-típusok alkalmazásához.

Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

Glenmorangie whisky

A Glenmorangie ősi gael nyelven a nyugalom völgyét jelenti, és a legendás ital minden kortyában érezhetjük a vidéket átható békés kiegyensúlyozottságot, amely a Glenmorangie whiskyk aromakarakterében is megnyilvánul.

1843-ban egy skót úriembernek kipattant az agyából az isteni szikra: úgy döntött, hogy ideje csúcsminőségű whiskyt desztillálni a skót Felföldön, Glenmorangie néven!

A példátlan sikertörténet letéteményese William Matheson, aki az egykori harcias klánok sziklái között megalapította a Glenmorangie Distillery-t. A lepárló festői, békés környezetben található, ahol minden adott volt egy csodásan összetett single malt aromakarakterének kialakításához. A lágy és tiszta whisky Skócia legmagasabban fekvő lepárlójából származik, kiváló hordókban érlelték, és a Men of Tainnek köszönheti tökéletességét. A páratlan szakértelemmel rendelkező keverőmesterek gondoskodnak róla, hogy a whiskyrajongók ugyanazt a kifinomult, klasszikus aromavilágot megjelenítő italt önthessék a Glencairn-poharukba, mint 176 évvel korábban!

A 20. század javarészében túlnyomórészt blendekhez (például a Highkand Queenhez vagy a James Martin’s-hoz) gyártottak itt whiskyket, 1970-ben azonban fordult a kocka, és a vezetőség kitalálta, hogy tegyék félre a hordókat a Glenmorangie 10 éves változatához. Ez a döntés volt a Glenmorangie történetének lehető legjobb döntése, mert 1990-re a Glenmorangie lett Skócia kedvenc single maltja.

Rendezés:
Cikkszám: R5249
Raktáron
12.490 Ft
Cikkszám: R6126
Raktáron
44.999 Ft 39.990 Ft