Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 5.000 Ft-tól

ingyenes

Glenburgie Whisky X Punnany Massif PMXV

Glenburgie Whisky X Punnany Massif PMXV
2003-ban jött rá Felcser Máté ("RendbenMan") és Farkas Roland ("Wolfie"), hogy mennyire jól tudnak együttműködni, és ezzel nagyjából meg is alakult a mára kultikus zenekarként ismert Punnany Massif. Zenéltek is szorgalmasan, mígnem egyszer csak azt vették észre, hogy hopp, elszállt 15 év. Eközben, egy pár országgal arrébb úgy döntött a szintén igencsak sikeres és kultikus Ballantines cég, hogy az egyik különleges maltokat adó lepárlójuktól, egy 15 éves single malt whisky sorozatot hoznak létre.
 

Lehetne sokféle magyarázatot találni erre az egybeesésre, a csillagok együttállásától a káosz elméletig, de talán fontosabb és hasznosabb most, hogy a „pillangó szárnyával” kezdődő mondatnak a »végeredménye« ez esetben a poharunkba is kerülhet.

A Punnany Massif PMXV albumáról azt mesélte Wolfie, hogy ez a lemez a zenekar 15. születésnapjára készült, mintegy megkoronázva az elmúlt éveket. „Egy csokorba összeszedtük a közönségkedvenc dalokat. Ez nem csupán annyit jelent, hogy leszedtük a régi lemezek polcairól és egy újabb polcra rakva úgy csinálunk mintha valami új kiadvány lenne, hanem bevonultunk a Super Size Recording stúdiójába és egy hónap alatt újrahangszerelve, újraénekelve, rappelve vettük fel ezeket a dalokat. Korábban a rádióban vagy felvételről hallható Punnany-dalok mindegyike produceri munka volt és nem volt bennük annyi élő hangszer, mivel azonban rengeteg olyan ember van, akik már a megalakulás óta járnak a koncertjeinkre és nagyon szeretik a koncertes verziókat, ezért úgy gondoltuk, tartozunk nekik annyival, hogy úgy is felvesszük a dalokat. Ez egy 100%-osan élő produkció.”

Ez a produkció és ez az album ihlette meg a jól ismert Ballantines céget. Csatlakozva ehhez a sikeres csapathoz egy közös projektet hoztak létre, amelyben a Glenburgie single malt limitált példányszámú (dedikált kiadású) 15 éves whiskyjét ajánlják kísérőül ehhez az albumhoz. Ez a különleges kiadású whisky kizárólag az iDrinks választékában elérhető. Egy igazán kötelező darab a zenekar rajongóinak és/vagy a kiváló whiskyk kedvelőinek. A pompás, 15 éves Glenburgie Single Malt Whisky már önmagában is csodálatos, de ezt a különleges kiadást mindenki imádni fogja. A skót whiskyk szerelmeseinek körében a Glenburgie 15 éves tétele kötelező darab. Ezen limitált kiadásnak köszönhetően az együttes rajongói is tökéletes relikviára lelhetnek.

Vásároljuk bár magunknak, vagy adjuk ajándékba a palackot, egyben biztosak lehetünk: a Ballantines 15 Years Glenburgie Punnany Massif Edition Whisky remek választás minden esetben. A mindössze 100 palackkal elérhető whisky finom, lágy, végtelenül kiegyensúlyozott illatú, amelyben alma, birs, ribizli jegyei köszöntenek. Ízében a krémes tejcsokoládé, a selymes gyümölcsök, a narancshéj, az alma és igazán hosszú, sokáig velünk maradó, telítő lecsengés jellemzi...