Pénzvisszafizetési Garancia

Pénzvisszafizetési garancia, a vásárlástól való elállási jog.

Az iDrinks.hu Italkereskedés törekszik arra, hogy vásárlói a legkiválóbb italokat és a legjobb szolgáltatást kapják. Vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy online rendelt italaik az általuk várt minőségben, mennyiségben és áron érkeznek meg. Amennyiben mégis úgy ítélné meg, hogy a vásárolt italok mégsem olyanok, mint amilyennek várta (meggondolta magát, más termékre számított), biztosítjuk Önnek, a vásárlástól való elállás jogát, a vételárat pedig teljes egészében visszatérítjük Önnek. A pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy Ön csak olyan termékért vagy szolgáltatásért fog fizetni, mely valóban kielégíti az Ön igényeit.

Amennyiben élni kíván a pénzfisszafizetési garanciával, írásos formában (E-mail-ben) tudassa velünk az okát, hogy legközelebb már valóban a legjobb minőséget tudjuk Önnek biztosítani.

A pénzvisszafizetési garancia érvényesítésére a termék átvételétől számított 10 nap áll rendelkezésre. A visszafizetési kérelmet minden esetben írásban kell jelezni. (A pénzvisszatérítés részletes feltételei megegyeznek a törvényben foglalt elállási joggal egyedül az elállási idő hosszabb.

Kiemelt Akcióink
Mintabolt Nyitva Tartás
1095 Budapest,
Soroksári út 20/A
Mintaboltunk száma:
+36-30-827-6878

Hétfő: 10-18
Kedd: 10-18
Szerda: 10-18
Csütörtök: 10-18
Péntek: 10-18
Hétvégén Zárva
Gyorskereső
Ital fajta:
Díszdoboz:
Termék összehasonlító
Facebook helye
Kiemelt partnereink
Kosár
Szállítási módok