x
Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Italszükséglet esküvőkre, rendezvényekre

Üdvözöljünk!
 
Az elmúlt időszakban vásárlóink sok esetben fordultak hozzánk, hogy segítsünk nekik megbecsülni különböző rendezvényeik esetében felmerülő italszükségletüket. Legyen szó akár egy esküvőről, egy céges rendezvényről, vagy egy nagyobb baráti összejövetelről sok esetben az italok helyes mennyiségének megválasztásza jelenti a legnagyobb problémát. Szeretnénk vásárlóinknak segíteni abban, hogy az általuk szervezett rendezvény kapcsán megfelelő italmennyiséggel kalkulálhassanak. Így könnyebben elkerülhető, hogy a rendezvény közben kifogyanak, vagy a rendezvény végén túl nagy mennyiségben megmaradjanak meg italok. Mivel minden rendezvény, összejövetel, buli más és más ezért a pontos kalkulációhoz elengedhetetlen, hogy pár fontosabb paraméterrel tisztában legyünk. Fontos, hogy minél részletsebb paramétereket ad meg számunkra, mi annál pontosabb becslést tudunk készíteni a rendezvényre szükséges italok tekintetében.
Amennyiben az ajánlatunk megismerése után minket tisztel meg bizalmával és nálunk vásárolja meg az italokat, úgy cégünk vállaja a megmaradt (bontatlan és sértetlen állapotú) italok teljes áron történő visszavásárlását az egyedileg kialakított, szerződésben rögzített visszavásárlási keret erejéig. Visszavásárlással kapcsolatos részletes feltételeinkről kérem érdeklődjenek ügyfélszolgálatunkon.
 
Kérem az alábbi űrlap kitöltésével segítse munkánkat, hogy a legpontosabb kalkulációval szolgálhassunk az Ön rendezvényére szükséges italok tekintetében:
 
A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező! A többi mező kitöltése csak a pontosabb kalkulációt segíti.