Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Egyszarvúra desztillált eufória és isteni főnix-könnyek

Egyszarvúra desztillált eufória és isteni főnix-könnyek

Természetfeletti kortyok a Fireboxtól: Unicorn Tears Gin Likőr és Phoenix Tears Spiced Rum. Vajon milyen lehet egy gin, amit az unikornisok könnyéből desztilláltak? És létezik olyan rum, amit a hamvaiból mindig újjászülető főnixmadár könnyeiből készítettek? Csaknem minden különleges összetevőből lehet minőségi gint, whiskyt vagy vodkát varázsolni, de a Firebox még minket is meglepett, amikor misztikus lények könnyeiből készített italokat: ezek felülszárnyalnak mindent, amit eddig a rumokról és a ginekről gondoltunk!

Egyszarvúra desztillált eufória és isteni főnix-könnyek

Mythical Tears sorozat: végre egy könnyzáporos történet, aminek happy end a vége!

Régóta tudjuk, milyen fontosak a mindent elsöprő érzelmek, arra azonban kevesen fogadtak volna, hogy a Firebox természetfeletti teremtmények könnyeiből készíti el fenséges italait. A Firebox sejtelmes sztorija szerint könnyekre fakasztották az unikornisokat és a főnixmadarakat, és egy rejtélyes érzelmeket összegyűjtő gépezet segítségével palackozták a könnycseppeket, és 40%-os alkoholtartalmú prémium italokat készítettek belőlük.

A misztikusan könnyes italok egy tüzes dobozból, magából a Fireboxból pattantak ki, amely az Egyesült Királyság egyik legmenőbb ital viszonteladója. A Firebox egy korábban sosem látott pérmium italsorozatot talált ki, hogy kielégítse a legkifinomultabb italokra vágyó célközönség igényeit.

–Úgy érezzük, hogy a Mythical Tearsszel valami igazán eredetit és különlegeset hoztunk létre – nyilatkozta a sorozatról Kristian Bromley, a The Spirit Business Firebox ügyvezető igazgatója. –Ez a sorozat szembemegy a kézműves hagyományok jegyében fogant italok tradíciójával. Ezek az italok feszegetik a korábban kialakított iparági határokat, innovatívak, és másokkal is megosztható élményt nyújtanak a millenials (az ezredforduló idején született) célcsoport számára.

Mi tagadás, tényleg az az ember érzése, hogy ezekben az italokban rejtőzik valami a természetfeletti ektoplazmájából. Elég megráznunk az Unicorn Tears Gin Likőr vagy a Phoenix Tears Spiced Rum palackját, és máris láthatjuk a varázslatos színekben pompázó könnycseppek természetfeletti erejét. Ha szeretne egy kicsit elrugaszkodni a hétköznapi italoktól, ízlelje meg az Unicorn Tears Gint és a Phoenix Tears Spiced Rumot!

 

Egyszarvúra desztillált eufória: az Unicorn Tears Gin

A Firebox meglovagolta az egyszarvú eszelős népszerűségű 21. századi reneszánszát, és szárnyas lovat adott alánk a szenzációs Unicorn Tears Ginnel.

A titokzatos italról döbbenetesen keveset lehet tudni, azt viszont elárulták a készítői, hogy a keserédes gin az emocionálisan túlpörgő unikornisok érzelmei által válik elme-robbantó varázsitallá. Az Unicorn Tears Gin Likőr valósággal elvarázsol minket, mert ott örvénylik benne a citrusfélék, a narancs és a boróka mesteri összhangja, ami a fürtökben adagolt korianderrel és az émelyítően finom édesgyökerek által bomlik ki a maga aromateljességében.

Az Unicorn Tears Gin Likőr spirituális illatában kibomlik az a finom klasszikus gin aroma, amit citrusos, keserűnarancsos elemek foglalnak fenséges keretbe. Közben boróka és menta csiklandozza az orrunkat, a háttérből meg feltárulnak a gin édesebb rétegei, amik az ízben fejtik ki még élesebben áldásos intenzitásukat. Az Unicorn Tears Gin Likőr íze a kandírozott narancs jegyeivel árasztja el a szánkat, majd egy merész váltással jönnek a kesernyésebb ginharmóniák, amiket édes és juharszirupos ízcunami követ. Itt érezhetünk rá arra a semmi máshoz nem hasonlítható élményre, hogy az unikornisok könnye valóban csodákat teremt, és megnyitja érzékeinket, miközben szenvedélyes érzelmekkel telít minket.

Szerencsére ez egy nagyszerű ital, ami nem tesz lóvá minket, ezért Önnek is érdemes megkóstolnia az Unicorn Tears Gint, mert nincs más ital, ami egy túlfejlett koronacsakrával bíró paripa könnyeiből pároltak volna! Az Unicorn Tears Gin Likőr ajándéknak is tökéletes: ha csak egy finom kis kóstolót szeretnénk adni valakinek a frenetikus patás italából, akkor keresve sem találhatnánk ütősebb meglepetést, mint az Unicorn Tears Gin Likőr Minit!

És néha az is előfordul, hogy a céltalanul barangoló egyszarvú betéved a málnásba..Ebből a szürreális helyzetből származhat az Unicorn Tears Rapsberry Gin Likőr, a klasszikus unikornisos ital málnás árnyalatokkal megbolondított változata. Az Unicorn Tears felpattant a manapság már-már popkultnak tekinthető pink ginek hullámvasútjára, és megalkotott egy gyümölcsös álmot, ami minden korábbinál jobban feszegeti a ginművészet műfaji határait. Az italt kortyolgatva úgy érezhetjük, mintha fejest ugranánk egy rózsaszín meseországba, ahol ráérezhetünk a szárnyaló szabadság ízére, amit csak az egyszarvúak élhetnek át.

Az Unicorn Tears Rapsberry Gin Likőr összetevői teljesen megegyeznek a hagyományos változatéval, azonban a málna egy olyan mágiával árasztja el az ízlelőbimbóinkat, ami új kaput nyit a ginészlelésünkben! A Firebox Distillery mámorító málnás ginje kimaxolja a gabonaszeszben és a borókában rejlő csodát!

A csillámlóan rózsaszín Unicorn Tears Rapsberry Gin Likőr illatában egyből utat tör kacskaringós orrjáratainkba a málna mindent átható aromája, megérezzük mellette az édeskésen friss mentát, a narancsot, és magát a borókát is. Az Unicorn Tears Rapsberry Gin Likőr íze újabb árnyalatokkal gazdagítja a málnás ginről szerzett tapasztalatainkat. Az édes és ízekben bővelkedő ital annyira könnyed, hogy legszívesebben mi is a kék egekbe emelkednénk tőle, akár egy szárnyas unikornis, akinek a málnától átjárja a testét az adrenalin!

 

Egy rum, amitől újjászületünk: a Phoenix Tears Spiced Rum

Mindenkinek az életében szükség van kisebb-nagyobb újjászületésekre, de gondoljunk bele, hogy a főnixmadár meghalni sem tud, mert minden halálközeli határhelyzetben feltámad a hamvaiból. Ebbe a misztikus csodába nyerhetünk bepillantást a Phoenix Tears Spiced Rummal: kortyolgatásával minden porcikánkban érezhetjük, ahogyan a lény ereje elárasztja a sejtjeinket, és mi is a magunkévá tesszük a világ egyik legnagyobb túlélőjének legyőzhetetlenségét.

A Firebox Distillery keverőmesterei a főnix könnyeihez édesen fűszeres karibi rumot kevertek, plusz barna nádcukorral, szárított gyümölcsökkel, fahéjjal és gyömbérrel gyúrtak rá egy olyan ízélményre, ami felér egy főnixhez hasonlítható elementáris feltámadással! A Phoenix Tears Spiced Rum illata kicsit a karácsonyi likőröket idézi meg az aromamemóriánkban, ám egyre markánsabban előtérbe kerül benne a meleg és erős rum aroma, amely a gyömbér és a fahéj fenséges keverékében nyer kiteljesedést.

A Phoenix Tears Spiced Rum íze egy meleg, erős, fűszeres aromákkal teli ital benyomását kelti bennünk. Ízében kifinomult patakként hömpölyög az édes, melaszosan rumos aroma, ezt villámgyorsan követi a gyömbér és a fahéj pikáns fűszeressége. Komplex utóízében a rum édessége a domináns.

Élje át a fantasztikus újjászületés csodáját a Phoenix Tears Spiced Rummal!

 

A természetfeletti jegyében desztillált italok annyira különlegesek, hogy nem találjuk meg őket bármelyik üzletben. Keresse az Unicorn Tears Gin Likőrt és a Phoenix Tears Spiced Rumot az iDrinks polcain!

Tartalomhoz tartozó címkék: alkohol italbemutató