Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Don Julio

Don Julio

Ha van benned szenvedély, mindened megvan. Ez a legendás Don Julio ars poeticája, amelyre felépített egy egész tequila brandet. Tizenhét éves hősünknek szinte semmije sem volt, csak egy világverő víziója, és ezt nem volt rest megosztani egy helyi üzletemberrel, aki jelentősebb összeggel finanszírozta Don Julio nagyratörő terveit. Az álom valóra vált, és a kölcsönből Julio 1947-ben felépítette az első lepárlóját.

A brand alapítójának nem volt boldog gyermekkora: édesapja egészen korán elhagyta a családot. Szerencsére Don Julióra nem egy félszegen feszengő jövőkép várt, hanem megrázta magát, és sikerre vitte a Don Julio tequilát! Történetünk 1942-ben kezdődik, amikor az ifjú Don Julio González ráeszmélt, milyen végtelen lehetőségek rejlenek egy remek tequilában.

Don Julio González valósággal forradalmasította a tequila világát – érezte, hogy a minőség fontosabb a mennyiségnél, és lelkiismeretes precizitással úgy ültetett agávékat, hogy azok kellő távolságra legyenek egymástól, így elég nagy helyet kaptak a növekedéshez, és kellőképpen éretté váltak az aratási időszakra. Don Julio nagy körültekintéssel kiszemelte az agávé pinasának legzamatosabb, leginkább lédús részeit, és ezeknek a finom kis apróságoknak köszönhető a vállalat kirobbanó sikere.

A Don Julio tequila hol a , hol a vesz le minket a lábunkról! Egy olyan káprázatosan kifinomult tequiláról beszélünk, amit Önnek is érdemes megkóstolnia!

Rendezés:
Cikkszám: R1058
Rendelhető
13.250 Ft
Cikkszám: R1550
Rendelhető
16.850 Ft
Cikkszám: R1059
Jelenleg nem rendelhető!
17.490 Ft
Cikkszám: R2896
Jelenleg nem rendelhető!
67.990 Ft