Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A jelen felület arra szolgál, hogy Ön eldönthesse, hozzá kíván-e járulni a weboldalon használt egyes süti-típusok alkalmazásához.

Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

Diplomatico rum

A legendák szerint a Diplomático rumot Din Juancho Nieto Melendez alakja inspirálta: a szakállas úriember arca a Diplomático címkéjén is megjelenik. Hősünk valamikor a 19. század végén élt, és folyamatosan izzó szenvedély vezérelte, hogy feltárja a tradicionális és finom italok csábító ízének titkát. Különösen a rum misztériuma foglalkoztatta Don Juanchót.

A venezuelai Diplomático rum megtestesíti a rumos aromák kifinomultságát és teljességét, amiről Don Juancho álmodott a 19. században! A Diplomático rumot prémium minőségű cukornádból készítik, és a desztillációs módszerek zavarba ejtő sokaságával teszik felejthetetlenné. A szakértők nagy odafigyeléssel választják ki a cukornádat termő növényeket a közelben lévő Terepaima Nemzeti Parkból. Szintén innen kapják a Diplomático rumhoz elengedhetetlenül fontos, elképesztően tiszta vizet, ami rengeteget jelent az ital minősége szempontjából. Nem véletlen, hogy erre a sokrétű időjárási adottságokkal bíró területre épült a lepárló, hiszen az időjárás kulcsszerepet játszik a cukornádtermelésben, az erjesztésben, és még a rum érlelésében is.

A Diplomático rum szakembereinek professzionalitása elnyerte jutalmát: a lepárló egyedi gyártási folyamatát Rum Barrel Awarddel ismerték el a London Rum Festen, 2013-ban pedig a DUSA lett a világ legjobb rumlepárlója!

Rendezés:
Cikkszám: R3354
Raktáron
14.890 Ft
Cikkszám: R0809
Raktáron
15.590 Ft
Cikkszám: R3353
Raktáron
9.990 Ft
Cikkszám: R5674
Raktáron
19.990 Ft
Cikkszám: R4200
Raktáron
9.990 Ft
Cikkszám: R2979
Raktáron
8.790 Ft
Cikkszám: R6390
Raktáron
10.490 Ft
Cikkszám: R1672
Raktáron
45.990 Ft