Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Cruzan 151 Rum [1L|75,5%]

Ár:
13.990 Ft (11.016 Ft + ÁFA)
Termék árukódja: R5357
A termékért járó hűségpont: 70
Gyártó: Cruzan
Állapot: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 13.990,00 Ft/liter
Mennyiségi egység: 1 darabtól rendelhető

TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK

Még csak 1760-at írtak, de egy működő malomban már cukornádat őröltek a St. Croix szigeten, a mai Cruzan rum otthonában. A legfontosabb csavar az 1800-as években történt, amikor a Nehltropp család már Cruzan Rum Royalty néven indította be a rumtermelést. Azóta a vállalat beírta magát a sziget lakóinak az életébe, és a Cruzan St. Croix szerves részévé vált. Az elmúlt kétszáz év rajta hagyta a kézjegyét ezen a remek rumon. A sziget neve is megjelenik a minőségi rum nevében: ez nem St. Croix, hanem Cruzan, ami a „crucianból”, a szigetlakók nevéből származik. St, Croix egyedi, karakterisztikus szellemisége rejtőzik minden palack Cruzan 151 rumban. A Nehltropp család már számos nemzedék óta rumokat desztillál ezen a szigeten. Aromakarakterében ott visszhangzik a forró trópusi szellő, amely a szeszfőzde nyitott warehouse-aiban érlelődő párlatok zamatát befolyásolja. Minden csepp Cruzan 151 rum a jól átgondold készítési eljárásokkal, a természetes összetevők gondos kiválogatásával készül, a sajátos lepárlási metódusok összjátékának az eredménye. A folyamat valamennyi szakaszát gondosan felügyelik, így születik az a sokszínű trópusi ízvarázslat, amely a Cruzan minden kortyán átragyog. Díjnyertes íze az igazi felfedezőknek való. Azoknak, akik szeretik az újszerű italokat, amelyek sosem járt távlatokat nyitnak a rumok aromakarakterében! Létezik olyan rum, amely egyszerre testesíti meg a trópusi rumok lágyságát és a magas alkoholtartalom erejét? Ez a Cruzan 151 Rum: kimagasló, 75.5%-os alkoholtartalmával kiemelkedik a rumok mezőnyéből. Ez a finom desztillátum amerikai tölgyfahordóban tett szert kiforrott ízeire, és elvisz minket St. Croix édeni környezetébe. A Cruzan 151 eszményi választás a koktélok zamatának elmélyítéséhez, mert forrósága és fűszeres cirkulálása a jól megszokott koktélrecepteknek teljesen új színeket és isteni ízeket ad! Egy olyan erőteljes szájérzettel, ami hosszú időre beírja magát az ízmemóriánkba. Olyan trópusi cocktailokat „vuduzhatunk” vele, mint a St, Croix-i ízeket még magasabb szintre emelő Cruzan Voodoo Hurricane! Az Amerikai Virgin-szigetekről érkező bivalyerős Cruzan 151 azoknak való, akik nem a lágy, hanem az intenzívebb rumzamatok kedvelő. Végre egy ital, ami az igazi ínyencek kedvence lesz. Akik értékelni tudják a nemes tölgyes jegyzetek jelenlétét, a karamell és a vanília édes hömpölygését, a különleges trópusi gyümölcsök bőséges áramlását. És mindez 75.5%-os, acélos erejű ízben, fűszeres borsossággal és füstös jegyzetekkel kerül a poharunkba!
Származási hely:information_mark Virgin-szigetek
Lepárló/Gyártó: Cruzan
Palackozó: Cruzan
Alapanyag: Melasz
Érlelés módja: Fahordóban érlelt
Hordós erősség Overproof
Hordó típusa: Tölgyfa hordó
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: Szobahőmérsékleten ajánljuk a fogyasztását, esetleg jégre töltve. (Semmiképp nem forró környezetben, mert gyúlékony!)
Illat:
Már az illatában markáns a cukor édessége és a fehér tölgyesség nemes fuvallata. Az első illatolás közben felsejlik a gyümölcsösség és a fekete bors érdekes összhangja a meglepően kiegyensúlyozott aromakarakterben.
Íz és lecsengés:
Ízében az érlelésben rejlő nemes tölgyesség és az enyhe füstös karakter ad hírt magáról. A nyelvünkön a magas alkoholtartalom miatt egy hamisítatlan forró trópusi szél suhan át, és magával hozza a sziget legfinomabb gyümölcseit, a karamell és a vanília kíséretében. Lecsengésében folytatódik a finom füstösség és a St. Croix-i trópusi gyümölcsök mesés ízrobbanása.
Szín: Arany borostyán
Ezekhez ajánljuk: Kevert italok alapanyagaként kiváló.
Weboldal: https://www.cruzanrum.com/

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!