Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A jelen felület arra szolgál, hogy Ön eldönthesse, hozzá kíván-e járulni a weboldalon használt egyes süti-típusok alkalmazásához.

Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 20.000 Ft-tól

ingyenes

Whisky árak, a belső értékek tükrözői

A whisky árak nagyban eltérhetnek attól függően például, hogy honnan származik az égetett szesz, vagy milyen érlelési technikával készült.

Érdekesség, hogy a 21. században már a Japánok is becsatlakoztak a whiskygyártásba, kifejezetten jó minőséget alkotva, de ők elismerten a modern skót whiskeyt fejlesztették tovább, mellyel a 19. században találkoztak. Addig a pillanatig a világ uralkodói a hagyományőrző nemzetek voltak: az írek, skótok, és természetesen az amerikaiak. Ma már szinte elképzelhetetlen lenne, hogy érlelés nélkül kerüljenek a boltok polcaira az égetett szeszek, ám a 19. századot megelőzően érdemi érlelés nélkül árusították a whiskyt, ami tendencia a 20. században változott meg.

Ennek az egykori eljárásnak a nyomait őrzik azok az amerikai törvények is, melyek a mai napig engedélyezik, hogy a whiskyt a tölgyfa hordóba töltése után bármikor elfogyasszák, sőt. A kukoricából készült nedűt még csak érlelő hordóba sem kell tölteni. A Whisky árak mindezektől függetlenül hatalmas minőséget képviselnek, hiszen például hazánkban csak, és kizárólag az, az égetett szesz forgalmazható whisky néven, ami legalább három évig érlelődött, tölgyfa hordóban.

Ez nem csak azt jelenti, hogy előállításában nagyon magasan kvalifikált italról beszélünk, hanem ízélményében is markáns különbséget mutat azokhoz a szeszekhez képest, melyek nem ilyen minőségi feltételeknek megfelelően készültek. A whisky árak éppen ezért tökéletesen mutatják az adott ital belső értékeit, tulajdonságait. A gyártás tekintetében a skótok, írek már a 16. századtól tökéletesítik tudományukat, ahogy az amerikaiak is évszázadok óta őrzik az égetett szesz népszerű receptjét.

Tartalomhoz tartozó címkék: cikkek