Melyek a legkedveltebb Panyolai pálinka variációk?
A Panyolai pálinka egy igazi kincs a magyar italok között, amit évtizedek óta a legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel készítenek. A Panyolai pálinkafőzde, ami Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, híres arról, hogy a legkiválóbb minőségű gyümölcsökből készíti a pálinkáit, megőrizve a hagyományos magyar pálinkafőzés minden fortélyát.
Íme a Panyolai pálinka legkedveltebb típusai!
A kínálat rendkívül széles, a klasszikus gyümölcsök mellett különleges, egyedi ízekkel is találkozhatunk. A főzde felhozatalában felfedezhetőek a tradicionális magyar gyümölcsök, mint például a szilva, az alma, a körte és a cseresznye, de a modernebb ízek kedvelői is meglelhetik a kedvükre valót. A Panyolai Elixír Szilvapálinka a Panyolai pálinkafőzde zászlóshajója. A szatmári szilva különleges aromája és zamata minden kortyban érezhető. Az Elixír Szilvapálinka ízvilága rendkívül gazdag, egyensúlyban van a gyümölcs édessége és a pálinka erőssége. A színe kristálytiszta, az illata pedig intenzív, a frissen szedett szilva aromáját idézi. A Panyolai Muskotályos Szőlőpálinka a muskotályos szőlő jellegzetes illatát és ízét hordozza magában. A Muskotályos Szőlőpálinka édeskés, virágos aromájú, enyhén mézes ízjegyekkel.
Jöhet még egy Panyolai pálinka klasszikus?
A Panyolai Alma Pálinka a legfinomabb magyar almákból készül. Az alma frissessége és természetes édessége tökéletesen átjön ebben a pálinkában. Az ital illata intenzív, az íze pedig rendkívül harmonikus, egyszerre édes és enyhén savas, ami kétségtelenül üdítő élményt nyújt. És mindez tényleg csak a jéghegy csúcsa! Megéri kóstolni és koccintani.