Az Árpád pálinka íze épp úgy ősi, mint a receptje
Az Árpád pálinka nem a véletlennek vagy a szerencsének köszönheti a sikerét és a mára már joggal állítható világhírét. Nem, Fortuna kegyei nem játszottak főszerepet a családi manufaktúra életében, történetében. Ellenben akad pár komponens, ami a titkos receptúra részét képezi.
Íme az Árpád pálinka kedveltségének titkos receptje!
Természetesen mi sem ismerjük az összetevők teljes listáját, viszont a cég történelme nagyon sokat elárul arról, hogy honnan hová jutott el ez a családi vállalkozás. Először is a pálinka egyik ütőkártyája az, hogy dédnagyapa és dédunoka ugyanazt az ízt érzi ki minden egyes palackból. Például a haza ízét. Ugyanazok az ízkomponensek erőteljesek, karakteresek, mint akár évtizedekkel ezelőtt. Ez olyan magas minőséget, valamint megingathatatlan, stabil és változatlan megbízhatóságot, biztonságot jelent, ami páratlan, pláne a napjainkat jellemző gazdasági környezetben. Tehát nem kétséges, hogy ez a receptúra egyik elengedhetetlen komponense.
Aztán a másik recept a receptben maga a tradíciókra alapuló előállítás. Vagyis akad a család kezében egy olyan receptúra, ami generációkról generációkra öröklődik, és ami az ital jellegzetességét, utánozhatatlanságát adja. Ezzel pláne nehéz birokra kelni!
Végül, de nem utolsó sorban a gyártás folyamatában a technológia, a modern innovációk sora is teret kap, így kapcsolódik össze a múlt a jövővel a minél ízletesebb jelen reményében.
Melyik Árpád pálinka a leginkább pohárba kívánkozó?
Na, ez az a kérdés, aminek a megválaszolása Önre vár. A legjobb végigkóstolni a paletta tagjait, mert ez az élmény múlhatatlan.