Az Árpád pálinka erejét az ősi ízek adják
Az Árpád pálinka ékes példája annak, hogy a tradíciók ereje felülmúlhatatlan. Pálinkát sokan készítenek, na de a fő kérdés, hogy milyent? Erre a dilemmára a manufaktúra élményszerűen kortyolható válasszal szolgál.
Az Árpád pálinka valódi hazai?
Igen, abban az értelemben mindenképpen, hogy azon értékek, amik mentén évről-évre megszületnek a palackok, mind hazaiak. Épp ezért az íz is olyan, amit egy nagypapa és egy unoka ugyanakkora élvezettel tapasztalhat. A nagypapa azt érezheti, hogy visszament az időben, mert negyven évvel ezelőtt is ugyanezt adta a minőségi pálinka, míg az unoka összekapcsolódhat olyan emlékekkel, amiket ő maga fiatal korából adódóan nem élhetett meg. Ez a fajta kötelék pótolhatatlan erővel bír, és kétségtelenül utánozhatatlan. Ez az, ami csak úgy senkinek sem hullik az ölébe. Ha nem is kiérdemelni kell, de kijárni hozzá az utat mindenképpen. A manufaktúra ezt tette, és teszi jelenleg is. Évtizedes tapasztalat áll a háta mögött, és olyan receptúra, ami évszázadok viharát állta ki sértetlenül. Több már nem is kell a sikerhez. Az esetükben a hazai itt lép át világhírűvé, hiszen az idők során nemcsak az országhatáron belül élők nyúltak szívesen a palackokért, hanem azok is, akik jócskán a határokon túl élnek. Az elhivatottság, a hozzáértés és a minőség együttesen határokat ívelhetnek át.
Melyik íz az eredeti Árpád pálinka?
Ha csak egyetlen gyümölcsből születhetne hamisíthatatlan hazai pálinka, az nem volna jó, hiszen ki az, aki a körte, szilva vagy barack közül választani szeretne? Senki! Így a manufaktúra minden egyes itala 100%-ban eredeti.