A Panyolai pálinka cseppjeiben a múlt és a jövő jelenné válik
A Panyolai pálinka mára már világhírnévre tett szert, de azért talán nem túlzás azt állítani, hogy még mindig kis hazánkban rajonganak érte a legtöbben. Hiába, a magyar pálinkafogyasztó nemzet, mégpedig hagyományosan, így aztán pláne nagy elismerésnek számít az a fajta lelkesedés, amivel a kortyolók a márkához állnak. Nyilván ez nem a jó szerencsének és főleg nem a véletlennek köszönhető.
A Panyolai pálinka előre tekint és a múltból táplálkozik
Kicsit rejtélyesnek tűnhet a megfogalmazás, de alapvetően a családi manufaktúra annak köszönheti ezt a világméretű rajongottságot, hogy nem rest kombinálni mindazt, ami a múltból fakad, mégis jövőképes, és azt, ami a jövő technikája, ami innovatív, újító, mégis támogató. A nyitottság ezen foka vezethet el odáig, ahol most a gyártó tart. A pálinka alapját természetesen továbbra is a hazai gyümölcsök adják, amiknek a minősége aligha múlható felül. Akik igazán értenek a szeszhez, váltig állítják, hogy érezni a különbséget, érezni, ha a körtét, szilvát, azaz a cefre alapjául szolgáló gyümölcsöt nem az itthoni föld táplálta. Ezen túl pedig a tradicionális receptúra, azaz a múlt gyökereinek tiszteletben tartása is roppantul lényeges, és újfent megjelenik a családi vállalkozás minden egyes tettében.
A Panyolai pálinka vásárlása befektetés?
Valójában igen! Befektetés abba, hogy a hazai manufaktúra tovább lépdelhessen az évtizedek alatt kitaposott úton. A márka termékei nem tartoznak a legolcsóbb szeszes italok közé, ez tény. De elsősorban nem az árcédulán látható összeg a lényeges, hanem az, hogy milyen értékek társulnak hozzá.