Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Chandon Garden Spritz, ami nélkül az idei nyár elképzelhetetlen lenne

Chandon Garden Spritz, ami nélkül az idei nyár elképzelhetetlen lenne

A Chandon a Moët Hennessy pezsgőpincészete, amelyet 1959-ben alapított Robert Jean de Vogüé, aki a pezsgő kategória újradefiniálásának és kivételes pezsgők készítésének az úttörője volt, olyan országokban, ahol korábban erre nem volt példa. Összesen hat borászat, négy földrészen átívelően tartozik a pincéhez, amelyek mindegyike kiemelkedő borokat készít, azonos szemlélettel és értékrenddel, a házat képviselve. Az Argentínában, Kaliforniában, Brazíliában, Ausztráliában, Kínában és Indiában található pincészeteket tündöklő szőlőskertek alkotják, amelyeken a nap soha nem nyugszik.

Chandon Garden Spritz

A Garden Spritz alapja a nagy múltú Chandon borászat argentin pezsgője, a Chandon Brut, amely három szőlőfajtából készül: chardonnay, pinot noir, semillon; és az egyedülálló Garden likőr házasítása, amelyet gondos odafigyeléssel kizárólag a világ legjobb területeiről származó alapanyagokból állítanak elő: friss narancs, gyógynövények és fűszerek macerálásával.

A Garden likőrt közvetlenül palackozás előtt adják a könnyed, friss, gyümölcsös charmat method pezsgőhöz, megalkotva ezzel a Chandon Garden Spritz-et. A gyártás során semmilyen mesterséges aroma vagy színezék nem kerül felhasználásra. A természetesség és a letisztult ízvilág megőrzése végett fele annyi cukrot tartalmaz, mint más spritz termékek.

Kivételes pezsgő, borászok felügyelete mellett, a tökéletes beérés időpontjában kézzel szüretelt és hámozott narancs, gyógynövények és fűszerek, ez a Chandon Garden Spritz.

Keserű és édes ízek kivételes harmóniája: intenzív citrusosság, egyensúlyban az édes jegyekkel, gyógynövények, virágok. A kortyot kesernyés jegyek zárják, kivételes harmóniát teremtve az érdes ízkarakterrel, a következő kortyra ösztönözve.

A Garden Spritz remek választás fűszeres ázsiai ételek, sushi és sashimi, valamint érlelt cheddar sajt, szárított egzotikus gyümölcsök és diófélék kíséreteként.

Önts egy nagy pohárba Chandon Garden Spritz-et, majd adj hozzá 3-4 db jégkockát. A frissítő italt rozmaringgal és szárított narancsszelettel díszíthetjük kiemelve az ízeket.