Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Catskill Wicked White Whiskey [0,7L|45%]

Ár:
20.990 Ft (16.528 Ft + ÁFA)
Termék árukódja: R5881
A termékért járó hűségpont: 105
Gyártó: Catskill
Állapot: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 29.985,71 Ft/liter
Mennyiségi egység: 1 darabtól rendelhető

TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK

Egy érlelés nélküli whiskey is lehet felemelően finom? A szesztilalom szörnyű időszakát idéző Catskill Wicked White Whiskey simán megállja a helyét az érlelt párlatokkal szemben! Istenien komplex aromakaraktert villant egy olyan korszakból, amikor tilos volt whiskyt főzni, és a titokzatos moonshine whiskey tradíció életben tartásával desztilláltak párlatokat a helyi régió gabonás összetevőiből. Mert abból kell whiskeyt főzni, ami van, és a szesztilalom idején bizony a hajdinát, a füstölt kukoricát, a kukoricát kellett felhasználni egy elementáris párlathoz. Akkoriban a sanyarú körülmények miatt nem tudtak megfelelően érlelni, így született az ősi receptúra a whiskeyvilág válságos éveiben. Szörnyű érzés, ha valakit elátkoznak, mint a salemi boszorkányokat (az ital neve beszédes módon Wicked White, utalva a Prohibíció tilalmas éveire)…Viszont felemelő átélni, amikor egy whiskey átkozottul jó! Ezt a parádés pillanatot élhetjük át, amikor megkóstoljuk napjaink egyik legizgalmasabb párlatát, a Catskill Wicked White Whiskey-t. Ez egy ördögien más stílusú whiskey, egy gabonaszemcsés költemény, amely feltárja az érlelés nélküli whisky erényeit. Szokatlanul lágy, és bővelkedik a helyi ropogós gabona autentikus zamatában. A párlat magabiztos kézzel játszik az ízek színes palettáján, előtérbe helyezve a 6 gabonaszem komponensét: a kukoricát, a búzát, a hajdinát, a rozst, a füstölt kukoricát és a malátát. A Wicked White egy klasszikus tiszteletadás a készítők nagy elődei előtt, akik szembeszálltak a szesztilalom korlátozásaival, és jobbnál jobb monshine párlatokat készítettek a whiskeyre szomjazóknak. A Wicked White nevéből adódóan egy fehér whiskey, amit small bach mennyiségben gyártanak, a régió zamatbirodalmak csodája.
Származási hely:information_mark USA
Ital típus: Moonshine - White dog
Lepárló/ Gyártó: Catskill Distilling Company
Palackozó: Catskill Distilling Company
Alapanyag: Gabona
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet:
Elsősorban szobahőmérsékleten ajánljuk a fogyasztását.
Illat:
Illata egy óda a szeszcsempészek hőskorához és az édes kukoricához. Tobzódik a ropogós rozs illatában, a gyengéd áramlású füstben és malátában.
Íz és lecsengés:
Ízében valóságos ünnepet ülnek a Catskill-hegység régiójából származó gabonaszemek édessége. Kirajzolódik az aromakarakterben a hajdina, az édességgel és füsttel átitatott kukorica, a maláta, a búza, a ropogós rozs. Kóstolás közben tényleg úgy érezhetjük, mintája a whisky mesterei palacka zárták volna a Catsill-hegy környékének gabonaörökségét! Lecsengése édesen malátás és kukoricás.
Szín: Kristálytiszta
Ezekhez ajánljuk:
Remek alapanyaga prémium koktéloknak, vagy akár önmagában is tökéletes ital.
Weboldal: catskilldistilling.wordpress.com

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!