TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Mogyoró ízesítésű kapszulás kávé
Az olasz főváros kedvenc íze - kávészemekbe pörkölve, aztán finomra őrölve és kapszulába zárva. Rómában, legyen szó kávéról vagy fagylaltról, a mogyoró az elsőszámú favorit. Az ízvarázslat titka, hogy manufakturális körülmények között, a szokásoktól eltérően, „langyos” pörköléssel nyitjuk meg az arabica kávészemek pórusait. Utána egy napot pihentetjük, és végül a kávét kis adagokban beleforgatjuk mogyoró aromába, hogy a kávészemek nyitott pórusai szivacsként szívják magukba az ízeket.
Hogyan készítsünk otthon mogyoró-kávét?
lebomló, környezettudatos, növényi keményítőből előállított kapszulából készítsünk rövid, espresso méretű kávét (40 ml). Semmiképpen sem hosszú lungo-t. Az otthoni mogyoró-kávé elkészítésének titka, hogy az édesített tej kelti legintenzívebben életre az aromákat. Ezért a lefőzött espressohoz adjunk meleg, ízlés szerint édesített tejet.
A Nespresso® harmadik személy védjegye és semmiféle kapcsolat nincs közte és a Cafe Frei Kft. között.
Aromaprofil: | Gyümölcsös |
Intenzitás: | Közepes |
Típusa: | Kapszula |
Kompatibilis: | Nespresso |
Pörkölés: | Közepes |
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Régió: | Egyenlítő vidék |
Alapanyag: | Pörkölt arabica őrölt kávé 98%, aromák (mogyoró) 2% |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!