TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Manufakturális körülmények között, olaszos stílusban, úgynevezett „tostatura lunga” pörköléssel készített, és a Cafe Frei által kifejlesztett, egyedi ízesítési technikával blendelt desszertkávé. Olyan, mintha beleharapnánk egy Fekete-erdő tortába! Folyékony élvezet! Hogyan készítsünk belőle desszert kávét? A Cafe Frei egyedülálló pörkölési, őrlési és ízesítési újításának köszönhetően az illatos őrölt kávéból bármilyen otthoni kávés eszközzel készíthető Fekete-erdő torta ízű desszertkávé. Eszpresszó-géppel éppúgy, mint újratölthető kapszulával vagy akár „kotyogóssal”, esetleg filter-módszerrel. Először készítsük el a kávét, majd adjunk hozzá tetszés szerint hideg vagy meleg tejet (bár iható hosszú feketekávéként is). Cukor vagy méz mindenképp kell bele, mert a meggyes csokoládétorta intenzív ízét az édesítés varázsolja elő a csészénkben!
Aromaprofil: | Gyümölcsös |
Intenzitás: | Közepes |
Típusa: | Őrölt kávé |
Pörkölés: | Közepes |
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Régió: | Egyenlítő vidék |
Íz, ízesítés, töltelék: | Málna |
Egyéb érdekesség: | Meggyes csokoládétorta ízű pörkölt őrölt kávékeverék |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!