Borrendelés

Kedves Vásárlónk!

Gondolom ahogy mi is úgy Ön is a borok nagy szerelmese és híve, hisz egyébként nem látogatott volna el oldalunkra. Mint ahogy Ön is tudja a borok az egyik legsokoldalúbb italok hisz kiválóak önmagukban fogyasztva, ételek mellé kísérőként, aperitifként és még számos egyéb módon fogyasztva. Ezen kedvező tulajdonságok miatt a valóban kiváló hazai és nemzetközi borok a legnagyobb elismerésnek és megbecsülésnek örvendhetnek és a legkiválóbb ajándékul is szolgálhatnak szeretteinek, céges partnereinek és barátainak. Szeretnénk segíteni Önnek, hogy a legkiválóbb borválogatással kápráztathassa el partnereit szeretteit és nem utolsó sorban igen kedvező árakkal is szeretnénk megjutalmazni bizalmáért. Kérem, hogy a lent található űrlapot elképzelései szerint töltse ki és kollégánk hamarosan elkészíti Önnek személyre szabott, egyedi árajánlatát.

Egyedi árajánlatot és borlistát kizárólag a bruttó 50.000 Ft-ot meghaladó borrendelések esetében készítünk. Amennyiben rendelése nem éri el ezt az összeghatárt úgy rendelését webshopunkban található aktuális kedvezményekkel csökkentett árakon tudjuk Önnek biztosítani.

Kedves Ajánlatkérőnk! Amennyiben Önnek már konkrét elképzelése van arról, hogy mely pincészet vagy pincészetek, mely boraira lenne szüksége és az is adott, hogy milyen mennyiségben, úgy kérem a következő mezőben írja le teljes bor szükségletét, majd az összes többi pont kihagyásával adja le ajánlatkérését, hogy kollégáink elkészíthessék Önnek személyre szabott ajánlatunkat. Természetesen ha nem tudja még pontosan mit szeretne, akkor a második ponttól kezdve segítse kollégáink munkáját, hogy minél inkább az Ön igényeinek megfelelő ajánlatot állíthassunk Önnek össze.
Amennyiben nem tudja pontosan, mely borokra is lenne szüksége úgy kérem a lenti pontok kitöltésével segítse munkánkat, hogy elkészíthessük személyre szabott ajánlatunkat. (Amennyiben valamely pontot kihagyja úgy munkatársunk korábbi tapasztalatainknak megfelelően készíti el az ajánlatot)

Kiemelt Akcióink
Mintabolt Nyitva Tartás
1095 Budapest,
Soroksári út 20/A
Mintaboltunk száma:
+36-30-827-6878

Hétfő: 10-18
Kedd: 10-18
Szerda: 10-18
Csütörtök: 10-18
Péntek: 10-18
Hétvégén Zárva
Gyorskereső
Ital fajta:
Díszdoboz:
Termék összehasonlító
Facebook helye
Kiemelt partnereink
Kosár
Szállítási módok