Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Sápi Tímea Kézműves Gyümölcsbor

Sápi Tímea Kézműves Gyümölcsbor
A friss gyümölcsök fenséges zamata és csodás illata mindenkit elvarázsol. A Sápi Tímea Kézműves Gyümölcsbor Manufaktúra ezt a fenséges élményt szeretné eljuttatni azoknak, akik valóban értékelni tudják a gyümölcsökben rejlő varázslatot. A Sápi Tímea nevével fémjelzett Gyümölcsbor Manufaktúra egy kiváló hazai kézműves gyümölcsborokat előállító pincészet. Kínálatukban a legkiválóbb hazai gyümölcsökből, kiemelt szakértelem mellett készült gyümölcsborokat találhatunk. A gyümölcsborokhoz felhasznált alapanyagok kiválóságáért a manufaktúra garanciát vállal, hisz minden gyümölcsöt kizárólag a családhoz köthető gyümölcsösökből szerzik be, így zamatukban és minőségükben a hazai táj és a magyar szakemberek gondoskodása is fellelhető. A manufaktúra minden egyes gyümölcsbora kézzel készül, így a minőségük minden egyes palack esetében a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Az első osztályú alapanyagoknak és a magas szakértelemnek hála a gyümölcsbor manufaktúra összes gyümölcsborában felfedezhető a gyümölcsök egyedülálló zamata és jellegzetessége, míg illatukban a frissesség és az üde gyümölcsös aromák a meghatározóak.
A magas minőségi elvárások mellett a Sápi Tímea Kézműves Gyümölcsbor Manufaktúra arra is nagy figyelmet fordít, hogy termékskálájával a legkülönbözőbb igényeket is kiszolgálja. Ezen célkitűzés tükrében kínálatunk egyaránt helyett kapnak édes, félédes és száraz gyümölcsbor-különlegességek. Kóstolhatunk fenségesen édes füge, málna és eperbort kifinomultan édeskés szilva- és őszibarack bort valamint igazán száraz bodza és csipkebogyóbort. Válasszunk tehát édes, félédes vagy száraz gyümölcsbort egy biztos, hogy poharunkban valóban csak a gyümölcs javával találkozhatunk.
Ismerje meg Ön is a Sápi Tímea Kézműves Gyümölcsbor Manufaktúra prémium minőségű gyümölcsborait és adja át magát a gyümölcsök kényeztető ízvilágának. Fogyassza fenséges ételekhez, baráti beszélgetések kísérőjeként, vagy lepje meg vele szeretteit, barátait.
Rendezés:
Cikkszám: B0252
Utolsó 4 db raktáron
4.750 Ft
Cikkszám: B0253
Utolsó 2 db raktáron
3.500 Ft
Cikkszám: B1187
Utolsó 2 db raktáron
4.650 Ft
Cikkszám: B0256
Utolsó 8 db raktáron
3.500 Ft
Cikkszám: B0258
Utolsó 1 db raktáron
4.750 Ft
Cikkszám: B0259
Utolsó 7 db raktáron
3.500 Ft
Cikkszám: B0261
Utolsó 4 db raktáron
3.500 Ft
Cikkszám: B0263
Utolsó 14 db raktáron
3.500 Ft