Sápi Tímea Kézműves Gyümölcsbor

Sápi Tímea Kézműves Gyümölcsbor
A friss gyümölcsök fenséges zamata és csodás illata mindenkit elvarázsol. A Sápi Tímea Kézműves Gyümölcsbor Manufaktúra ezt a fenséges élményt szeretné eljuttatni azoknak, akik valóban értékelni tudják a gyümölcsökben rejlő varázslatot. A Sápi Tímea nevével fémjelzett Gyümölcsbor Manufaktúra egy kiváló hazai kézműves gyümölcsborokat előállító pincészet. Kínálatukban a legkiválóbb hazai gyümölcsökből, kiemelt szakértelem mellett készült gyümölcsborokat találhatunk. A gyümölcsborokhoz felhasznált alapanyagok kiválóságáért a manufaktúra garanciát vállal, hisz minden gyümölcsöt kizárólag a családhoz köthető gyümölcsösökből szerzik be, így zamatukban és minőségükben a hazai táj és a magyar szakemberek gondoskodása is fellelhető. A manufaktúra minden egyes gyümölcsbora kézzel készül, így a minőségük minden egyes palack esetében a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Az első osztályú alapanyagoknak és a magas szakértelemnek hála a gyümölcsbor manufaktúra összes gyümölcsborában felfedezhető a gyümölcsök egyedülálló zamata és jellegzetessége, míg illatukban a frissesség és az üde gyümölcsös aromák a meghatározóak.
A magas minőségi elvárások mellett a Sápi Tímea Kézműves Gyümölcsbor Manufaktúra arra is nagy figyelmet fordít, hogy termékskálájával a legkülönbözőbb igényeket is kiszolgálja. Ezen célkitűzés tükrében kínálatunk egyaránt helyett kapnak édes, félédes és száraz gyümölcsbor-különlegességek. Kóstolhatunk fenségesen édes füge, málna és eperbort kifinomultan édeskés szilva- és őszibarack bort valamint igazán száraz bodza és csipkebogyóbort. Válasszunk tehát édes, félédes vagy száraz gyümölcsbort egy biztos, hogy poharunkban valóban csak a gyümölcs javával találkozhatunk.
Ismerje meg Ön is a Sápi Tímea Kézműves Gyümölcsbor Manufaktúra prémium minőségű gyümölcsborait és adja át magát a gyümölcsök kényeztető ízvilágának. Fogyassza fenséges ételekhez, baráti beszélgetések kísérőjeként, vagy lepje meg vele szeretteit, barátait.
Az Önnek legmegfelelőbb italok megtalálásához kérem használja az alábbi szűrőt!
Árkategória:
Ital fajta:
Gyümölcs:
Kiszerelés fajtája:
Díszdoboz:
Rendezés:
Kiemelt Akcióink
Mintabolt Nyitva Tartás
1095 Budapest,
Soroksári út 20/A
Mintaboltunk száma:
+36-30-827-6878

Hétfő: 10-18
Kedd: 10-18
Szerda: 10-18
Csütörtök: 10-18
Péntek: 10-18
Hétvégén Zárva
Gyorskereső
Ital fajta:
Díszdoboz:
Termék összehasonlító
Facebook helye
Kiemelt partnereink
Kosár
Szállítási módok