Bor vásárlás, minden alkalomra

Az ön számára ideális bor vásárlása hosszadalmasabb időt is igénybe vehet, hiszen ha teheti, érdemes végig böngésznie a termékek, széles kínálatát.

A borok készítése folyamatosan fejlődik, köszönhetően a szőlőtermesztés éráját érintő innovatív fejlesztéseknek. A szakemberek egyre jobban tudnak az időjárás, sokszor csapásszerű körülményeiből is jól kijönni. Ezek az újítások azt is magukkal vonzzák, hogy eddig kevéssé ismert fajták is palackozásra kerülnek azért, hogy megörvendeztessék a borrajongók népes táborát.

A bor vásárlás a statisztikák szerint az elmúlt esztendőkben mind kifinomultabbá vált hazánkban, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vevők többsége nem a hipermarketek polcairól emeli le kedvenc vörösét, hanem inkább egy szakboltban néz körül, s végül ott is választ. A fogyasztás megváltozása miatt mind hozzáértőbbek az egyszerű borkedvelők hazánkban.

Egyre többeket érdekel pontosan mit is isznak, azon kívül, hogy poharukba vörös, vagy fehérbor csordult. Ez a tendencia pozitív irányba mozdította el a bor vásárlásának tendenciáját, és természetesen magának a fogyasztásnak a milyenségét is. Mind többen szembesültek azzal a ténnyel, hogy olcsóbb kategóriában nem a tablettás bor jelenti a minőséget, sőt.

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy minden igény kielégíthető a boros érában, hiszen a termékek palettája olyan sokszínű, hogy kizárt, hogy itt ne találjon magának való édes, száraz, fehér, vagy vörös nedűt: ebédlőasztalára, munka utáni nyugalmas estéihez, baráti összejövetelek alkalmához, meghitt pillanatokhoz vagy vendégeinek fogadására.

Tartalomhoz tartozó címkék: cikkek
Kiemelt Akcióink
Mintabolt Nyitva Tartás
1095 Budapest,
Soroksári út 20/A
Mintaboltunk száma:
+36-30-827-6878

Hétfő: 10-18
Kedd: 10-18
Szerda: 10-18
Csütörtök: 10-18
Péntek: 10-18
Hétvégén Zárva
Gyorskereső
Ital fajta:
Díszdoboz:
Termék összehasonlító
Facebook helye
Kiemelt partnereink
Kosár
Szállítási módok