Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Belvedere vodka - A lengyel vodkakészítési hagyományok csúcsa.

Belvedere vodka - A lengyel vodkakészítési hagyományok csúcsa.

Folyékony történelem. A Belvedere márka a nevét Belvederről, a varsói lengyel elnöki palotáról kapta, amely épület illusztrációja a Belvedere vodka minden egyes palackján viszontlátható. A Belvedere vodka lengyel szeszfőzdéje a világ egyik legrégebbi, folyamatosan működő szeszfőzdéje, hiszen 1910 óta szüntelenül üzemel. A méltán híres üzem, a vodkakészítés közel 600 éves hagyományát őrzi, melynek eredménye, hogy a világ első, szuperprémium vodkája a Belvedere Vodka.

„Belvedere, made with nature”

Lengyelországban kifejezetten szigorú törvények szabályozzák a vodkakészítés folyamatát, miszerint a felhasznált termés mindegyikének lengyel földről kell származnia, és a végtermék kizárólag gabonából vagy burgonyából készülhet. Semmi más nem adható hozzá, sem cukor, sem adalékanyagok.

Ennek megfelelően a Belvedere vodka alapanyaga a kiváló minőségű lengyel aranyrozs. A gyártás során a terméket valódi tűz segítségével négyszer desztillálják, melynek következtében elérik a jellegzetesen krémes, lágy kenyértésztával, virágokkal és vaníliával keveredő illatának, ízének különleges karakterét.

A 40% alkoholtartalmú ital leginkább ajánlott fogyasztási módja: tisztán, hűtve, főként étkezés elött, aperitifként, vagy koktélként alkalmazva, ezer féle variációval amikor éppen jól esik.

Ízprofilja strukturált, elegáns és kiegyensúlyozott, finom édességgel, bársonyossággal, és sima, tiszta lecsengéssel. Illatának lágyságát a vanília gyengéd érintésének és kellemesen krémes karakterisztikájának köszönheti. Közepesen testes és bársonyos, kifinomult ízvilágában kevés vaníliás fűszeresség érződik, melyet a fehér bors pikánssága tökéletesen kiegészít. Lecsengése megfelelően hosszú, melyben a mandula és a brazil dió telt zamata dominál.

Teljes portfólióban több lehetőség is kínálkozik, melyből most a Belvedere Bespoke 1,75L-t kiemelve mutatjuk be a márka sokszínűségét és egyediségét.

A Belvedere Bespoke szuperprémium minőségű vodka egy elképesztően különleges üvegben került palackozásra, mely minden résztvevőtől azonnal magához ragadja a figyelmet.

Legyél bárhol: a természetben vagy a parketten, a palackba épített lednek köszönhetően az ezüst színű üvegen átszűrődő fénycsóvák, kecsesen világítják meg a teret és adnak különleges hangulatot az estének.

…de a Belvedere Bespoke vodka ennyivel nem éri be…

A hangulat fokozása érdekében, a palack egyedileg gravírozható is, így teljes mértékben egyedivé tehetjük. Különleges alkalmakhoz, születésnapokra, névnapokra, évfordulókra vagy akár újévi köszöntésként is tökéletes ajándék lehet, hiszen akár egy nagyszabású partin, vagy meghitt ünneplés alkalmával nyújtod át a Belvedere Bespoke-ot, egészen biztos, hogy az önmagában mestermű szépségű palack, és az emlék is örökre megmarad.

Az egyedi gravírozású termékre most azonnal szert is tehetsz, hiszen helyben elkészítjük a kívánt feliratot, amely maximum 12 karakter lehet.

Tedd különlegessé az élményt Másnak, Neked, Nektek.

Tartalomhoz tartozó címkék: vodka vodka ár vodka rendelés