TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
A BNC vermut készítéséhez főként a dél-katalóniai borvidékről származó Carinena szőlőt használják. A tájegységen uralkodó éghajlat rendkívül forró és száraz, a mészkőben gazdag talaj pedig kiváló feltételeket biztosít a vermut másik fontos összetevőjének, a Grenache blancnak, a fehér szőlő magas alkoholtartalmú, alacsony savtartalmú változatának. A BNC vermut egy száraz ital, amely bővelkedik összetett aromákban, köszönhetően a zamatos bergamottnak, a bodzavirágnak és a vadon termő fűszernövényeknek. A BNC vermut macerálásához szegfűszeget, ürmöt és fahéjt használnak, emellett borókával, rozmaringgal és narancshéjjal teszik még különlegesebbé ezt a szenvedélyes spanyol vermutot.
Származási hely:
i
|
Spanyolország |
Ital típus: | Rosso |
Lepárló/ Gyártó: | BCN Distillery |
Palackozó: | BCN Distillery |
Alapanyag: | Fehér Garnacha bor |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | Fogyasztását szobahőmérsékleten, vagy jéggel lehűtve ajánljuk.
|
Illat: | Illata gyümölcsös, élénk fűszeres árnyalatokkal.
|
Íz és lecsengés: | Ízében érezhető a spanyol szőlő, a bergamott citrusossága, majd megnyílnak a fűszernövények, és a szájpadlás környélén intenzív borókás jegyeket ízlelhetünk meg. Lecsengése gyümölcsös és fűszeres.
|
Ezekhez ajánljuk: | Tökéletes alapanyag prémium kevert italokhoz, vagy akár önmagában is fogyasztható.
|
Egyéb érdekesség: | Különleges, mediterrán fűszerek macerálásával készítették. |
Weboldal: | www.bcngin.com |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!