Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Az idei nyár legfrissítőbb italai egészen Finnországból

Az idei nyár legfrissítőbb italai egészen Finnországból

Ha a nyárról van szó, akkor mindenkinek a forró napok és a szabadban töltött pillanatok jutnak eszébe. Szinte érezzük a naptej és a frissítő víz keverékének üdítő illatát, és halljuk az emberek felszabadult zsivaját. A finn nyarak viszont egészen másmilyenek. Nem forróak, nem tikkasztóak, hanem pezsdítően tiszták és frissítőek, így még az ízük is más.
Ezt a frissítő tisztaságot hozza el most hazánkba idén nyáron a Finlandia Botanical uborka és menta, valamint vadmálna és rózsa ízesítésben.

 

Az új Botanical termékcsalád létrehozásának egyik fő célja volt, hogy megismertesse a finn nyár életérzését, és lehetőséget kínáljon a fogyasztóknak, hogy akár egész évben élvezhessék a hűsítő tisztaságát. Egy olyan nyárnak, ahol soha nem megy le a nap, ahol gyorsan nő az árpa, ahol a víz természetesen friss, és ahol a hozzávalók igazán zamatosak és természetesek. Az uborka kesernyés ízét jól egészíti ki a menta frissessége, míg a vadmálna és rózsa páros már az illatával és a színével elcsábítja a könnyed koktélok szerelmeseit.    

A Finlandia Botanical természetes esszenciákkal és illatos növényi anyagokkal gazdagítva frissítő és ropogós ízélményt biztosít cukor vagy mesterséges ízfokozó nélkül. Remekül harmonizálnak szénsavas vízzel, tonikkal vagy akár limonádéval. Egyszerűen felszolgálhatóak, kifinomult és frissítő alternatívái a nyári esték kedvelt, ám szokványos koktéljainak.

Próbáld ki őket te is!

Receptek:

 

Mint Spritz

●       4 cl Finlandia Botanical Cucumber & Mint

●       1,2 dl Kinley Tonic

 

 

Rose Spritz

●       4 cl Finlandia Botanical Wildberry & Rose

●       1,2 dl Sprite

 

FOGYASZD FELELŐSSÉGGEL.

Az Finlandia bejegyzett márkanév. ©2022 Brown-Forman Finland. Minden jog fenntartva.
Ha szeretnél többet megtudni a felelős fogyasztásról, látogasd meg a italmertek.hu és ourthinkingaboutdrinking.com oldalt.
Minden egyéb védjegy és márka név a jogos tulajdonos tulajdonát képezi.
Kérjük, ne oszd meg ezt a tartalmat 18 éven aluli személyekkel.