Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Mintabolti átvétel

Kedves Vásárlóink!
 
A megrendelt italok átvételére a 1095 Budapest, Soroksári út 20/A-ban, illetve a 1055 Budapest Balassi Bálint utca 25.-ben van módjuk.
 
 
MINTABOLTUNKBAN ÁLLANDÓ KÉSZLETTEL RENDELKEZÜNK, azonban nem feltétlenül minden termék esetében (a webáruházban több, mint 7000 termék vásárolható meg). Természetesen van mód rendelés nélküli vásárlásra, azonban érdemes legalább telefonon érdeklődni a kívánt termék elérhetősége felől.
Készletinformációt Soroksári úti üzletünkben alábbi számon kérhet: +36-30-827-6878
Készletinformációt Balassi Bálint utcai üzletünkben alábbi számon kérhet: +36-30-208-0181
 
15.000 Ft feletti rendelés és mintaboltunkban történő átvétel esetén
500 Ft azonnali kedvezményt biztosítunk! (webshopban leadott megrendelés esetén)
melyhez nem kell mást tennie, mint a vásárlási folyamat során kapott kuponkódot a rendelés során a kuponkód beváltás mezőbe beírnia. A kupon egyéb kedvezményekkel nem összevonható!
 
Megrendelt italait csak a rendelés átvehetőségéről szóló tájékoztató e-mail megérkezésének napjától (akár aznap, de csak nyitvatartási időben) veheti át. Az átvételhez szüksége lesz a rendelés visszaigazolásában szereplő rendelési azonosítóra vagy a megrendelő nevére, mely alapján kollégánk átadja majd Önnek előkészített megrendelését. Az átvételre 7 nap áll rendelkezésre ezt követően rendelését sikertelennek tekintjük. (Kérem, amennyiben a rendelést a megrendeléstől számított 7 napon túl szeretné átvenni, azt mindenképpen jelezze ügyfélszolgálatunkon).
 
Mintaboltunkban mind készpénzben, mind bankkártyával tud fizetni. 
 
Személyes átvételi lehetőség EXTRA kedvezménnyel!​
 
Mintaboltunk megnyitásával szeretnénk további kedvezményeket biztosítani webáruházunk Vásárlóinak. Amennyiben az Ön megrendelés meghaladja a bruttó 15.000 Ft-ot és rendelését valamelyik mintaboltunkban veszi át, úgy rendeléséből 500 Ft fix összegű azonnali kedvezményt biztosítunk, ezzel is honorálva fáradozásait. A személyes átvételre vonatkozó kedvezményt csak akkor tudjuk biztosítani, ha rendelését előzőleg webáruházunkban leadta, az átvételi lehetőségről megkapta a visszaigazoló e-mailt. A kedvezmény érvényesítéséhez nincs más tennivalója, mint a fizetési mód kiválasztásánál megjelenített kuponkódot a jobb oldalon található kupon beváltása mezőbe beírnia. A kupon egyéb kedvezményekkel nem összevonható!
 
Vásárlás akár aznap!
 
Szélesebb lehetőségek! Korábban csak a webáruházban leadott rendelések átvételére volt mód, azonban most már lehetőség van mintaboltunkban előzetes megrendelés nélkül is vásárolni. További remek hír, hogy az iDrinks.hu Italkereskedés nem trükközik az árakkal, így nálunk a webáruházban is szereplő árakon vásárolhatsz személyesen is. Mivel kínálatunkban több ezer termék található, így nem mindennel tudunk azonnal, illetve korlátlan mennyiségben szolgálni. Amennyiben előrendelést nem adott le, de konkrét elképzelései vannak mit szeretne, úgy javasoljuk, hogy mielőtt felkeresne minket érdeklődjön telefonon, ahol kollégáink készséggel tájékoztatják a mintaboltban átvehető készletről.

Amennyiben konkrét elképzelése van a megvásárolni kívánt italokról, akkor célszerű rendelését online leadni, mivel az online rendelések átvételét mindenképpen biztosítjuk a mintaboltban (az átvételi értesítést követően), sőt az előrendelés leadó vásárlók részére megrendelésüket 7 napig félre is tesszük, így nem érheti őket kellemetlen meglepetés. További előny az online rendelésben, hogy míg a mintaboltban korlátozottak készleteink, addig a webáruházban több ezer termék közül válogathat, melyek nagy többségét raktárról akár a megrendelés másnapján ki tudjuk szolgálni.

Mintaboltunk kínálatában számos olyan különleges, díszcsomagolással ellátott termék is fellelhető lesz, melyek webáruházunk kínálatában nem szerepelnek. Ezen termékekről és áraikról mintaboltunkban kaphatnak részletes tájékoztatást.
 
Fontos, hogy mintaboltunk kínálata állandóan változik és nem minden webáruházban megrendelhető termék vehető át azonnal, így amennyiben konkrét termék azonnali átvétele érdekli, úgy az aktuális készletről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, vagy az alábbi telefonszámo: Soroksári: +36-30-827-6878; Balassi Bálint: +36-30-208-0181
 
Bankkártya elfogadás feltételei
 
Mintaboltunkban lehetőség nyílik az online megrendelt vagy helyszínen vásárolt termékek helyszínen történő bankkártyás fizetésére. Minden bankkártyás tranzakció megkezdése előtt fenntartjuk a jogot, hogy ügyfeleink biztonsága érdekében megbizonyosodjunk a fizető fél személyazonosságáról és kártya használata jogosultságáról, továbbá csak a megfelelő helyen aláírt bankkártyát tudunk a helyszínen elfogadni. Minden 10.000 Ft feletti tranzakció esetén kérjük személyazonosításra alkalmas okmányát eladóinknak kérés nélkül felmutatni szíveskedjen. Továbbá minden 30.000 Ft feletti vásárlás esetén a Vásárló mindenkori beleegyezése mellett (melyet ellentétes nyilatkozata hiányában a fizetés megkezdését követően rautaló magatartással elfogad) rögzítésre kerül személyazonosító okmányának száma továbbá köteles a bizonylatot kollégáink előtt aláírni. Amennyiben ehhez a Vásárló nem járul hozzá, úgy a helyszínen csak készpénzes fizetést tudunk biztosítani számára.