TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
A MATIAS-pincészet Cabernet Franc-törkölyéből készült pálinka. A törköly préselt, száraz szőlőt jelent, az ebből készült pálinkát nevezik törkölypálinkának. Az erjesztőtartályból azonnal főzik, kissé kéznedvesen rajta hagyva a vörösbort. Finom, elegáns, fűszeres ugyanakkor rendkívül komplex termék. Szájban édeskés nyitását fekete csokis jegyek követik, amelyet a tanninos fanyarság tesz végtelenné.
Származási hely:
i
|
Magyarország |
Ital típus: | Kisüsti pálinka |
Pálinkafőzde: | Árpád Pálinkafőzde |
Gyümölcs: | Törköly |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | 16-19°C |
Szín: | Kristálytiszta |
Ezekhez ajánljuk: | Önállóan fogyasztva kitűnő aperitív, étkezés után, fekete kávéval igazán harmonikus pálinka. |
Nemzetközi elismerések, díjak: | 2016 Nemzeti Pálinkakiválóság 5*, 2016 Magyarország Legjobb Vörös Törkölypálinkája, 2016 Országos Pálinka és Törkölypálinka Verseny Aranyérem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!