Árpád Dupla Ágyas Szilva Pálinka (Exkluzív fadoboz + 2 Pohár) [0,5L|40%]
Ár:
18.590 Ft
(14.638 Ft + ÁFA)
Gyártó: | Árpád Pálinka |
Termék árukódja: | P1031 |
A termékért járó hűségpont: | 0 |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Egységár: | 37.180,00 Ft/liter |
|
|
A díszcsomagolás tartalma: 1 Palack Prémium Árpád Pálinka 1 db Exkluzív fadoboz 2 db Pálinkás stampedlis pohár (Jelenleg logózatlanul elérhető!) |
TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Az Árpád Dupla Ágyas Szilva Pálinkája kellemes fűszeres, vanília illattal és nagyon intenzív virágillatokkal indító, friss és aszalt gyümölcsön ágyazott pálinka. Ízében az aszalt szilva krémessége dominál nagyon határozott gyümölcsösséggel. Rendkívül komplex, hosszú utóízű termék, melynek szárazpróbája fahéjas jegyeket hagy maga után a pohárban.
A termékcsalád nevének eredete maga az előállítási eljárásból adódik. Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerik. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érlelik minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön hozzávetőlegesen 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezik aszalványra az ízek lekerekítése érdekében.
Ágyas pálinka duplán ágyazva az Árpád Pálinka egyedi fejlesztése. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használnak fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni. A terméket a gyártás végén óvatosan szűrik, ennek ellenére hosszabb ideig történő mozdulatlanság esetén a gyümölcsrostok leülepednek a palack aljára. Ebből kifolyólag a termék címkéjén feltüntetésre került a „SZŰRETLEN” szó és a „SZŰRETLEN pálinka” jelző.
A termékcsalád nevének eredete maga az előállítási eljárásból adódik. Az alap pálinkát kétféle pálinka házasításából nyerik. A házasítást követően a 80% alkoholtartalmú alap pálinkát külön-külön kétféle gyümölcságyon érlelik minimum 12 hónapig. Első ütemben friss gyümölcsön hozzávetőlegesen 6 hónapig, majd a kellő szín, íz és édesség elérését követően áthelyezik aszalványra az ízek lekerekítése érdekében.
Ágyas pálinka duplán ágyazva az Árpád Pálinka egyedi fejlesztése. A pálinkák desztilláláshoz literenként minimum 12 kg gyümölcsöt használnak fel és még további 6 kg aszalt és friss gyümölcsöt az ágyazáshoz. Ezzel a technológiával sikerült a napjaink közkedvelt íz világú ágyas pálinkáknál megszokott lágy, krémes, gyümölcsös íz világot még tovább fokozni, és egy páratlan íz világú ágyas pálinkát megalkotni. A terméket a gyártás végén óvatosan szűrik, ennek ellenére hosszabb ideig történő mozdulatlanság esetén a gyümölcsrostok leülepednek a palack aljára. Ebből kifolyólag a termék címkéjén feltüntetésre került a „SZŰRETLEN” szó és a „SZŰRETLEN pálinka” jelző.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!