TERMÉKLEÍRÁS & PARAMÉTEREK
Japán mindig is tartogatott csodákat. A szamurájok világa, a gyönyörű cseresznyefa parkok és a különleges whiskyk mindig is vonzották a világ többi táján élőket. A 20. század elejétől kezdve, folyamatos érdeklődés övezte a „felkelő nap” hazájának whiskyeit. Különleges alapanyagok, a speciális hordózás, az egyedi klíma, a szakértelem, és a whiskygyártás mesterségének tökéletesítése segítette a szigetországot, hogy olyan különleges tételeket is képesek legyenek prezentálni, mint az Akashi Single Malt whisky.
Japán Eigashima Shuzo lepárlójától származik ez a 4 éves Akashi Single Malt, amely több mint 3 évig érlelődött cognac hordóban, és utána került bele egy first-fill vörösboros hordóba, közel egy évre. Egy varázslatos „after dinner” whisky, amely tökéletes kisérője lehet étcsokoládéknak, vagy érett erdei gyümölcsöknek.
Származási hely:
i
|
Japán |
Ital típus: | Single Malt |
Lepárló/ Gyártó: | White Oak Distillery |
Palackozó: | Eigashima Shuzo |
Alapanyag: | Árpamaláta |
Érlelési idő: | 4 év |
Érlelési kategória: | Double Aged |
Évjárat: | 2016 |
Érlelés módja: | Fahordóban érlelt |
Hordós erősség | Cask Strength |
Hordó típusa: | Boros hordó |
Használt hordók: | Vörösboros hordó |
Limitált kiadás: | Limitált kiadás |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: | Elsősorban szobahőmérsékleten ajánljuk a fogyasztását |
Illat: | Krémes csokoládé, karamellizált ananász, eper és narancshéj. |
Íz és lecsengés: | Mandula, vörösboros ízek, egy csipet vegetális vanília, eperlekvár, és hosszú csokoládés lecsengés. |
Szín: | Mély borostyán |
Ezekhez ajánljuk: | Önmagában tökéletes élményt nyújt. Étkezések után, étcsokoládéhoz vagy érett gyümölcsök kísérőjeként ajánljuk. |
Egyéb érdekesség: | Rendkívül limitált 78 palackos kiadás |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!