Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 15.000 Ft-tól

ingyenes

Ön itt jár: Kezdőlap >

Aha Toro

Aha Toro

A tequila világának ikonikus alakja, Don Pedro Camarena alapozta meg az AHA Toro brand sikerét. Ez a neves férfiú új irányt szabott az agávé termesztésének Los Altos De Jalisco vörös földjén, és 120 évvel később élő utódai is óriási tiszteletben tartják a legmagasabb színvonalú tequila gyártásának tradícióját.

Don Pedro Camarena az AHA Toro mai tulajdonosainak az ükapja volt, és úttörő szerepet játszott az Agave Tequilana Weber Variety Azul ültetésében. Minden tequila atyja, Pedro a 19. század végén az EL Tesorito birtokon ültette el ebből a változatból a Tequila vidékéről származó első hajtásokat. Pedro megvilágosodásszerű felismerést élt át: a tequila jobban alkalmazkodik ehhez a környékhez, mint a korábbi otthonához, és ezen a klímán teljesen új növekedési dimenziót vett fel a fejlődésének az üteme. Alaposabb vizsgálatok után Pedro arra is rájött, hogy Jaliscóban a tequila sokkal kedvezőbb méretjellemzőkkel és cukornádtartalommal rendelkezik, mint bárhol másutt Mexikóban. 

A leleményes Pedro Camarena a tettek mezejére lépett, és röpke 8 évvel később Acúmbaróban, Jésús María községben megalapította az első tequilaüzemét Los Altos De Jaliscóban. Ez indította útjára azt a máig tartó hagyományt, amit leszármazottjai a 21. században is követnek. Camarena utódai szüntelenül a legkiemelkedőbb minőségű tequila készítésére törekednek, és az AHA Toro tequilát ízlelgetve meggyőződhetünk arról, milyen fenségesen követik a derék Pedro tequilakészítési intelmeit!

Rendezés:
Cikkszám: R0877
Rendelhető
23.990 Ft
Cikkszám: R0875
Rendelhető
19.490 Ft
Cikkszám: R0876
Rendelhető
18.890 Ft
Cikkszám: R1300
Rendelhető
Akcióból hátralévő idő
19.990 Ft 17.290 Ft