A skót whisky az ínyencek választása

Skóciáról az átlagembernek általában néhány közismert dolog ugrik be, mint például a Loch Nessi szörny, a skót szoknya, esetleg a skót viccek.

Ugyanakkor van egy olyan speciálisan, ízig-vérig skót termék, amely akár az ország védjegye is lehetne, és sokan annak is tartják, ez pedig nem más, mint a skót whisky. Ez az ital, mely maláta vagy gabonapárlatból készül, és minél idősebb, annál nemesebb, már évszázadok óta valóságos védjegye a skót lepárlók szaktudásának, ízlésének, és művészi érzékének. A legismertebb márkák, mint például a Ballantines, a Chivas Regal, vagy éppen a Johnny Walker, mind valódi és minőségi skót whisky piacra dobásával váltak világhírűvé, és ezt a hírnevet az idők során tovább növelték, aminek a szigorú minőségi követelmények betartása volt az alapja.

Napjainkban a skót whisky egy fogalom, melyet az egész világon, így hazánkban is jól ismernek, és megbecsülnek. Ez nem csupán egy nemes ital, hanem mindegyik egy valódi műalkotás a maga nemében, amiben benne van a szaktudás, a hagyományok tisztelete, a fogyasztók elvárásainak ismerete, és egy jó adag skót büszkeség is. A skót whisky, legyen az bármilyen fajta egyszerre hordozza a kelta életöröm jegyeit, és a hosszú évszázadok alatt kiforrott receptek minden egyéni sajátosságát.

Nincs két egyforma skót whisky és ez így is van jól, hiszen mi fogyasztók sem vagyunk egyformák. Többek között talán azért is annyira népszerű ajándék ez az ital, mely ma már hazánkban is gond nélkül megvásárolható akár online is, mert mindegyik palack az egyediség varázsát hordozza, a minősége pedig magától értetődő.

Tartalomhoz tartozó címkék: cikkek
Kiemelt Akcióink
Mintabolt Nyitva Tartás
1095 Budapest,
Soroksári út 20/A
Mintaboltunk száma:
+36-30-827-6878

Hétfő: 10-18
Kedd: 10-18
Szerda: 10-18
Csütörtök: 10-18
Péntek: 10-18
Hétvégén Zárva
Gyorskereső
Ital fajta:
Díszdoboz:
Termék összehasonlító
Facebook helye
Kiemelt partnereink
Kosár
Szállítási módok