Az oldal használatával elfogadja hogy a oldalunkon cookiekat használunk annak érdekében, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.
Termékek Menü

PickPack pont

PickPackPontra

szállítás 10.000 Ft-tól

ingyenes

Üdvözöljük az iDrinks.hu Italkereskedés Webáruházában!

Esküvőre céges

Előnyök

Prémium minőségű

Szeszesitalok egy helyen

Ország boltja 2015-2018

Minden évben díjazott

Bankkártyás

Fizetési lehetőség

Személyes átvételi lehetőség

Extra kedvezménnyel

Prémium italok blogja

 • Kalandos krónika a gin történelméről - 1.rész: Az ókori gyógyszertől a hajósok italáig.

  Kalandos krónika a gin történelméről - 1.rész: Az ókori gyógyszertől a hajósok italáig.

  Egy ütős koktélt nehezen tudunk elképzelni gin nélkül, azt azonban kevesen gondolnák, milyen nagy szerepe volt napjaink egyik legnépszerűbb italának a történelem alakításában.  Az ókorban és a pestis idején gyógyszerként használták a gin ükapjaként tisztelt borókapárlatot, ami később a katonák bátorítója és a világot bejáró tengerészek imádott itala lett. Egy kalandos történelmi utazásra csábítjuk, ahol bemutatjuk a gin történetét! És közben szót ejtünk a legmenőbb ginekről, a Tanquerayről, a Sipsmith London Dryról, a Beefeaterről, a Gordon’s-ról, a Bareksten Botanicalról és a többi borókacsodáról!

 • Dram-a tagozat: Shakespeare-hősök, akiket megkínálnánk egy dram whiskyvel!

  Dram-a tagozat: Shakespeare-hősök, akiket megkínálnánk egy dram whiskyvel!

  Dramozzuk vagy drámázzunk? Mindkettő szenzációs elfoglaltság, elég csak fellapoznunk a világirodalom egyik legnagyobb szerzőjének, William Shakespeare-nek a drámáit, és közben megízlelni a legfinomabb whiskyk egyikét! Most megismerkedünk a dram mértékegységével, a whisky egyik kulcsfogalmával, és azokkal a halhatatlan Shakespeare –karakterekkel, akiknek kijárna egy vagy több korty dram az élet vizéből!

Mintaboltjaink elérhetősége

Vásárlóink mondták rólunk

 • Véletlenül találtam a boltra, de nagyon örülök ennek. Gyors és pontos szállítás, odafigyeléssel csomagolt termékek. Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással, amit nyújtanak! Máskor is innen fogok rendelni! Köszönöm szépen! Ötcsillagos szolgáltatás! : )
  - CS. Marcsi
 • Lényegében korrekt bolt, korrekt eladok és rendszer. Szinte mindenféle ital megtalálható itt, nagyon ritkán akadok olyasmibe ami nincs, akkor is bőven van alternatíva, széles választékuk van.
  - Zsóka
 • Nagyon kedves és segítőkész hozzállást kaptam mind a telefonos érdeklődésemre, mind pedig az e-mailen történő kommunikációban. Maximálisan precízen, pontosan és extra gyorsan teljesítették a megrendelést, ahogy megígérték. Ezúton is hatalmas köszönet és csak ajánlani tudom őket mindenkinek! : )
  - PipiMadár